reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

kurcze, ladne te koszule.. ale jak pomysle, ze musze kupic ze 3 za okolo 40 zł sztuka to mnie trzesie.
Bo to 120 zł wyrzucone.. w domu spie w koszulce i majtkach.. wiec na koszule sie na pewno nie przerzuce.. :dry::dry:

reklama
Ja kupuje 2 koszule. Myśle ze mi wystarczy. Mama mi wypierze w razie czego i dowiezie. Z reszta ja planuje być na oddziale 2 dni po porodzie i do domku. A w razie CC góra 4 dni:-) ale jestem pełna optymizmu hehe

Młoda mamuśka:) odnośnie tych butelek TT...byłam dzis na zakupach i zachaczyłam o SMYKA...i tam dokładnie takie same butelki są. Tak więc nie ma mowy o podróbach u tego sprzedawcy...a te z czarnymi literami to chyba nowy design :-)

Ja kupuje 2 koszule. Myśle ze mi wystarczy. Mama mi wypierze w razie czego i dowiezie. Z reszta ja planuje być na oddziale 2 dni po porodzie i do domku. A w razie CC góra 4 dni:-) ale jestem pełna optymizmu hehe

No ja też tak planowałam, ale dziewczyny z forum regionalnego mi napisały, że w moim szpitalu neonatolodzy tak szybko rzadko wypisują noworodki (na szkole rodzenia mówili, że 4 dni i przy sn i prz cc). może i lepiej niech sprawdzą, czy wszystko gra, ale wiadomo....maluch zostaje to ty chcesz zostać z nim:tak::tak:

Koszule dotarły :-) Wg mnie są całkiem wporządku, dobrej jakości bawełna, tylko kolory wydają się w rzeczywistości bardziej mdłe. Ogólnie leży dobrze- mogłaby być troche mniejsza, ale cóż trudno dobrać rozmiar przez internet. A na koniec kupując tą koszulkę wspieramy polską gospodarkę, bo są produkowane w Polsce, a nie w Chinach :-D
Dzieki za info!
Chyba sie skusze na wsparcie rodzimej firmy:-)

Młoda mamuśka:) odnośnie tych butelek TT...byłam dzis na zakupach i zachaczyłam o SMYKA...i tam dokładnie takie same butelki są. Tak więc nie ma mowy o podróbach u tego sprzedawcy...a te z czarnymi literami to chyba nowy design :-)

Gosiu dzięki że pamiętałaś:*
Te butelki są takie same czyli z tłoczeniem?? Dobrze zrozumialam;-)Wiec to świdczyłoby ze czarne napisy to podróbka TT:dry: i tak powoli sie przyzwyczajam do nich:sorry2: moze uda mi sie je sprzedac na allegro to kupie sobie już w smyku ... bede miala pewnosc ze sa orygilne! I tylko te 260ml bo te 150 to małe i pękate są - mini granaty:-D

reklama
Gosiu dzięki że pamiętałaś:*
Te butelki są takie same czyli z tłoczeniem?? Dobrze zrozumialam;-)Wiec to świdczyłoby ze czarne napisy to podróbka TT:dry: i tak powoli sie przyzwyczajam do nich:sorry2: moze uda mi sie je sprzedac na allegro to kupie sobie już w smyku ... bede miala pewnosc ze sa orygilne! I tylko te 260ml bo te 150 to małe i pękate są - mini granaty:-D

te małe idelanie pasują do dziecięcych raczek :tak:
poza tym mi sie podobają wizualnie ;-)

Do góry