reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

Kiedys nie bylo takiego wyboru i roznych rodzajow kolek i dzieci zdrowe byly i rodzice tez :cool2:... A teraz?!
Moj tez nie moze przebolec, ze te wozki takie drogie...
Ja jednak chce kupic nowy, bo planujemy w miare szybko rodzenstwo dla Ala, wiec troche nam posluzy :happy2:

Kasaii, mieszkam w miescie, wiec mysle, ze faktycznie te piankowe czy gumowe beda dobre :tak:
Mysle nad tym wozkiem, juz kiedys o nim pisalam, ale nadal decyzja nie podjeta :-D
Cosatto: Pushchairs: 3-in-1 Combi's: Cabi
Na pewno 3w1, bo duzo jezdzimy, a chce, zeby fotelik pasowal do podwozia. No i ten jest bardzo lekki i zgrabny :happy2:
Juz mi kiedys Scotland o nim pisala, ze kupila i jest zadowolona jak na razie, a ja dalej mysle :-D

reklama
Do dziewczyn, które kupowały te kopertowe koszule Muzzy, jaka jest różnica w rozmiarach? Chciałabym sobie ją zamówić, ale nie wiem czy szukać rozmiaru w dół,czy patrzeć na te wymiary, które podaje sprzedawca na stronie:confused:

ramari: Ty kupowałaś tą kopertową muzzy?

mi właśnie przyszła ta koszula http://www.allegro.pl/item875617676_komfortowa_koszula_dla_karmiacej_kolory_l_42.html

i muszę powiedzieć, że całkiem fajna, ale też troszkę duża

Ostatnia edycja:
Nam wózek fundują teściowie ,powiedzieli że tak do 1500 zł.
Z tym że ja wózek muszę mieć w miarę lekki, bo tachać go będę na drugie piętro.

5 lat temu nie było wyboru takiego ,poszliśmy do sklepu,kolor nam się spodobał i go wzieliśmy, ani go nie próbowaliśmy, ani nic o nim nie wiedzieliśmy. I się żyło:baffled::baffled:
Chociaż cieżki był bydlak jak nie wiem:wściekła/y:

Heh... za rok zalozymy temat w ktorym napiszemy nasze opinie o wozkach ktore kupilysmy, chyba dopiero wtedy beda mialy jakies znaczenie, bo tak naprawde co mozna powiedziec o wozku jak dzidzia jeszcze w brzuszku... wszystko wyjdzie w praniu a przynajmniej tak mi sie wydaje. Zycze wszystkim mamusiom i sobie przy okazji tez ;-), zeby kupione przez nas wozki okazaly sie strzalem w dziesiatke.

Hym faktycznie o wózku można powiedzieć dopiero coś jak się z niego troszkę pokorzysta. Ja mam wózek po córci - Discovery nic szczególnego ale się sprawdził w naszych warunkach- duże pompowane koła- na trudną drogę z wybojami, głęboki i spacerówka w jednym - oszczędność kasy, przystępna cena- 4 lata temu kosztował 800 zł. teraz starczy i dla drugiej córci!!
Każdy powinien dopasowac sobie wózek do warunków w jakich będzie z niego korzystał!

Hym faktycznie o wózku można powiedzieć dopiero coś jak się z niego troszkę pokorzysta. Ja mam wózek po córci - Discovery nic szczególnego ale się sprawdził w naszych warunkach- duże pompowane koła- na trudną drogę z wybojami, głęboki i spacerówka w jednym - oszczędność kasy, przystępna cena- 4 lata temu kosztował 800 zł. teraz starczy i dla drugiej córci!!
Każdy powinien dopasowac sobie wózek do warunków w jakich będzie z niego korzystał!

Zgadzam się, nie ma idealnego wózka dla każdego. Trzeba wybrać taki, jaki się sprawdzi w miejscowych warunkach. I faktycznie na droższy można sobie pozwolić, jeśli się planuje kolejne dziecko:tak::tak:

reklama
A ja się nakupowałam majtek jednorazowych i podkładów poporodowych, a wczoraj położna powiedziała, że to wszystko mają...
Nie szalejcie z zakupami, dziewczyny ;-)

Do góry