blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ostatnio nawet zauważyłam w sklepie płyn do higieny intymnej Biały Jeleń. Chyba sobie kupię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SylusiaSW, tu masz linka do gazetki wyprzedzeniowejKurcze pytanie czy w każdym Tesco?! Było by miło szczególnie proszki i płyny do prania oraz kosmetyki! Dzięki za info!
W sklepie zaplacilismy 219 zł, bez materacaAGUS to łóżeczko sprzedawane jest bez materacyka?? Jestem też ciekawa czy jest duża różnica w cenie między sklepem a allegro?
u nas w szpitalu kazali uzywac mydla bialy jelen po porodzie do podmywania krocza nacietego i super sie goiło..ja tez juz sie zaopatrzyłam w to mydło na poródJa juz po zakupach w rossmanku). Kupiłam pare pierduł dla siebie i Julki i kasa poszła.
Wykukałam tam mydło w płynie "Biały jeleń" .Kojarzycie tą nazwę? To takie najprostsze mydło, bez żadnych dodatków zapachowych i ulepszaczy. Zobaczymy czy moja Julka będzie chciała myc nim ręce ale nie ma wyboru-alergiczka a po ostatniej zmianie mydła w płynie dostała jakiegos liszaju na nadgarstkach. Na szczęśćie wywaliłam je i podstawiałm mydło w kostce Bambino i...krostki zniknęły:-). Mała się jednak buntuje bo woli mydło w płynie do mycia rąk ( a myje je z 10 razy dziennie) więc kupiłam tego jelenia. Zobaczymy...
Zjadłam sniadanko i teraz kawkę ide robić i troche was poczytać.
Rosołek z indora wstawiony. I nic mi się nie chce więcej robić.
Ja tez juz nic wiecej nie kupuje. Wydalam dzis 250zl!! Kupilam 8 x kaftaniki, 7 x spodenki z szerokimi gumkami, 3 x czapeczki po kapieli i dla siebie 3 pary grubych rajstop w roznych kolorach. No i musialam oczywiscie sobie od razu wszytsko posegregowac od poczatku i okazalo sie ze mam ciuszkow dla malenstwa cala komode, i 3 worki (rozmiary od 56 do 68). Masakra jakas!!
Musze jeszcze kupic konkrety takie jak posciel, materacyk, nawilzacz, przewijak i termometr do ciala, no i kosmetyki. Moglaby ktoras mi napisac co kupila z kosmetykow dla swojego malenstwa?? Bo ja kompletnie nie wiem co mam kupic
Jak to moja siostra powiedziala - wez sie ubierz w dzinsy i bluze z kapturem i sie poloz do lozka - ciekawe czy bedzie ci wygodnie Czyz nie prawda ?
Dziewczyny, od 14.01. w Tesco będzie wyprzedaż dziecięcych akcesoriów, w tym ciuszki (super body z długim rękawem 11zł za 2 szt), kosmetyki (lovela będzie tańsza o kilka zł), grzechotki, wanienki, z tego co mi się w oczy rzuciło - sterylizator za 1/2 ceny - 40zł