reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
bardzo duzo pozytywnych i 3 negatywne...
w takim wypadku powinien chociaż zwrócić za kurier
ja tam na razie maila od niego nie dostałam, ale kupiliśmy łóżeczko wczoraj i dopiero dziś M zrobił przelew
podejrzewam więc, że i my poczekamy
no masz ci los, a tak się już cieszyłam na to łóżeczko
ja tam na razie maila od niego nie dostałam, ale kupiliśmy łóżeczko wczoraj i dopiero dziś M zrobił przelew
podejrzewam więc, że i my poczekamy
no masz ci los, a tak się już cieszyłam na to łóżeczko
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Współłczuje Wam dziewczyny gośc jakiś niekompetentny katastrofa
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dziewczynki, nie denerwujcie sie kochane ;-)
Dobrze, ze 20 stycznia, a nie lutego.
Ale wiem jak sie czlowiek napali, to pozniej masakra
Ja to dopiero niecierpliwa jestem
A monitor oddechu, zupelnie niepotrzebny uwazam i tez slyszalam, ze usypia czujnosc rodzicow...
Dobrze, ze 20 stycznia, a nie lutego.
Ale wiem jak sie czlowiek napali, to pozniej masakra
Ja to dopiero niecierpliwa jestem
U nas sie okazalo, ze nasi znajomi nam kupia, wiec o kolejny wydatek mniej :-)tabasia, właśnie o takiego misia - moja siostra kupuje małemu w prezencie
my nie kupujemy, mamy malutki pokój, Szynek będzie blisko naszego łózka
poza tym kiedyś ten Zawitkowski czy jak mu tam mówił w DDTVN, że taki monitor usypia czujność rodzica
rodzic myśli, ze nie musi się martwić o maluszka, głąboko zasypia, a może się zdarzyć, że urządzenie zawiedzie:-)
nie wiem, on tak mówił
my nie kupujemy
A monitor oddechu, zupelnie niepotrzebny uwazam i tez slyszalam, ze usypia czujnosc rodzicow...
alex___
jeśli chodzi o allegro polecam tego sprzedawcę - 4B Klupś ŁÓŻECZKO Radek VII TEAK SZUF GRYK-KOK (868782243) - Aukcje internetowe Allegro
my łóżeczko kupiliśmy w piątek, a dzisiaj już je wysłali.
Wydaje mi się dziewczyny, że w takiej sytuacji możecie żądać zwrotu pieniędzy i anulowania transakcji, to nieuczciwe sprzedawać towar, którego się nie posiada.
my łóżeczko kupiliśmy w piątek, a dzisiaj już je wysłali.
Wydaje mi się dziewczyny, że w takiej sytuacji możecie żądać zwrotu pieniędzy i anulowania transakcji, to nieuczciwe sprzedawać towar, którego się nie posiada.
alex___
jeśli któraś nie ma jeszcze kocyka to tu znalazłam okazyjnie
DELIKATNY KOCYK-PLED ZIELONY DREWEX 100x135 (881602284) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepie kosztuje 58zł, jakość super
DELIKATNY KOCYK-PLED ZIELONY DREWEX 100x135 (881602284) - Aukcje internetowe Allegro
w sklepie kosztuje 58zł, jakość super
kasia0305
Niezła akcja z tym sprzedawcą łóżeczka
Co do ubranek i ich rozmiarów to naprawdę różnie bywa. Moja siostrzenica urodziła się 51 długa i w ubrankach na 56 na początku trzeba było wywijać rękawki a w pajacykach" dyndały" stopki:-)
Ja dziś wróciłam z całą siatką pajacyków, body koszulek - kupowałam Sofiję. Dokupiłam kilka szt. 56 ( mam troszkę od siostry po małej) ale kupiłam też 62 żeby już było. Kupiłam pieluszki tetrowe białe i drukowane , pieluchy flanelkowe i okrycie kąpielowe i 3 prześcieradełka.
Jutro postaram się wrzucić fotki- fajne pajacyki kupiłam.:-)
Co do ubranek i ich rozmiarów to naprawdę różnie bywa. Moja siostrzenica urodziła się 51 długa i w ubrankach na 56 na początku trzeba było wywijać rękawki a w pajacykach" dyndały" stopki:-)
Ja dziś wróciłam z całą siatką pajacyków, body koszulek - kupowałam Sofiję. Dokupiłam kilka szt. 56 ( mam troszkę od siostry po małej) ale kupiłam też 62 żeby już było. Kupiłam pieluszki tetrowe białe i drukowane , pieluchy flanelkowe i okrycie kąpielowe i 3 prześcieradełka.
Jutro postaram się wrzucić fotki- fajne pajacyki kupiłam.:-)
Wanda1609
Zaciekawiona BB
Tylko po 3 sztuki?Tj.3body,3pajacyki?Dobrze zrozumiałam?To nie za mało?Ja ciągle się zastanawiam czy nie za mało będę miała tych małych rzeczy na początek...bo jak pielucha przepuści to już trzeba dziecko przebraća codziennie robić przepierkę to się nie da.
Tak dobrze rozumiesz:-)
Więcej kupiłam tylko z rozmiaru 62, po 5 sztuk z każdego ubranka, to znaczy: 5 kaftaników, 5 śpiochów, 5 body itp.
Nie które ubranka z rozmiaru 56 są prawie tej samej wielkości co ubranka z rozmiaru 62.
Jeśli mi ubranek braknie to ja nie mam problemu, sklep "Entliczek Pentliczek" mam prawie koło domu, i w każdej chwili może mąż iść i kupić- to też jest jeden z powodów dlaczego nie kupowałam ich więcej.
reklama
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Najpierw pochwale sie moimi zakupkami a później zobacze co naskrobalyście :-) Dzisiaj kupiliśmy termometr dla Maluszka elektryczny ale rtęciowy też mam w domku, patyczki do uszków, mydełka Bambino, kremik Bambino, oliwke Bambino, wkładki laktacyjne dla mnie z Belli, smoczki 2 z TT, nozyczki dla Franusia, i grzebyczek i szczoteczkę:-):-):-) Łożeczko kupimy przez allegro i reszte akcesoriów łóżeczkowych:-)