Kochane moje, czy ktoraś się może orientuje, gdzie moge kupić tankini??? Obeszlam wszystkie sklepy z bielizna na moim osiedlu, byłam tez na ryneczku bo tam się aż wieszaki uginają od strojów kąpielowych, ale tankini niet. Pojechałabym do jakiejś większej galerii, ale nie usmiecha mi się latać od sklepu do sklepu, także jakby ktoraś konkretnie wiedziala gdzie mogę dostać, bedę wdzięczna za info;-)
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
A ja sobie dzisiaj zakupiłam białe klapeczki z bassano i brązowe sandałki z Lasockiego :-) i za wszystko dałam mniej niż normalnie bym zapłaciła za sandałki :-) uwielbiam takie promocje i wyprzedaże
Wronka Tankini - Stroje kąpielowe - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. do wyboru do koloru nawet jak wybierzesz swoje miasto to kilka wyskoczy ;-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dziewczyny mam prośbę...
W związku z tym że zbliża się nasza rocznica ślubu postanowiliśmy sobie kupić jakiś porządny zestaw kuchenny czyli chochle, łopatki itp. patrzyłam na allegro ale z firm które znam i cenię nie widziałam nic fajnego. A pozostałych nie znam ;-)
Moja prośba jest taka żebyście mi powiedziały z czego macie i co o nich sądzicie lub co polecacie
Z góry wielkie dzięki!
W związku z tym że zbliża się nasza rocznica ślubu postanowiliśmy sobie kupić jakiś porządny zestaw kuchenny czyli chochle, łopatki itp. patrzyłam na allegro ale z firm które znam i cenię nie widziałam nic fajnego. A pozostałych nie znam ;-)
Moja prośba jest taka żebyście mi powiedziały z czego macie i co o nich sądzicie lub co polecacie
Z góry wielkie dzięki!
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Agnieszka, za dawnych polskich czasow kochalam sie w wytworach firmy DUKA. Kiedys to byla droga firma, ale solidna i trafiajaca w moj gust. Tu masz strone DUKA Kitchen life
Aga nie pomogę - bo mam wrażenie że wszystko mam z innej parafii.
A co do kuchennego sprzetu to wczoraj kupiłam w Biedronie patelnie naleśnikową na indukcję za 15zł - więc jak macie indukcje a nie chcecie wydawac majątku na patelnie to polecam. Patelnia jest z powłoką ceramiczną
A co do kuchennego sprzetu to wczoraj kupiłam w Biedronie patelnie naleśnikową na indukcję za 15zł - więc jak macie indukcje a nie chcecie wydawac majątku na patelnie to polecam. Patelnia jest z powłoką ceramiczną
Aga ja mam taki zestaw z Berghoffa Łyżki Kuchenne Cubo 6 Cz - Akcesoria kuchenne i do tego to Zestaw Otwieraczy Kuchennych 6 Cz Orion - Otwieracze i korkociągi - Akcesoria kuchenne
służy mi to już 5 lat nic się nie zepsuło i jestem zadowolona
służy mi to już 5 lat nic się nie zepsuło i jestem zadowolona
reklama
filonka
Fanka BB :)
Podziel się: