reklama
ja też zaliczyłam dzisiaj lidla, Marysia dostała skarpety, gatki, koszulki i spodnie, dla siostrzeńca nabyłam rajstopy i koszulki, byłam o 7.05 a ludzi tyle że musiałam uważać żeby mi dziewczynek nie stratowali, niestety była pobudka o świcie bo nie miały z kim zostać
w biedronce są ręczniczki dla maluchów po 9,9
od środy w biedzie dresy po 46 zł i piżamki chyba po 24, dresy wyglądają przyzwoicie, także zrobię wypad
z rana i jak będą ok to Mani zakupię
w biedronce są ręczniczki dla maluchów po 9,9
od środy w biedzie dresy po 46 zł i piżamki chyba po 24, dresy wyglądają przyzwoicie, także zrobię wypad
z rana i jak będą ok to Mani zakupię
Ja też dziś w lidlu byłam , skarpetki tylko nabyłam
Ale to co się u nas działo to masakra jakaś .
Piżamki z lidla fajowe mam takie co nosił SZymek teraz Ola nosi i nadal są ok .
Annaoj - decatlon rzeczywiście jest fajny . i ceny są ok .
Ale to co się u nas działo to masakra jakaś .
Piżamki z lidla fajowe mam takie co nosił SZymek teraz Ola nosi i nadal są ok .
Annaoj - decatlon rzeczywiście jest fajny . i ceny są ok .
Ja jeszcze polecam audiobooki z Lidla. Maja dostała od ciotek bajki na dobranoc (15 godz bajek na mp3 na jednej płycie). Śliczne bajki. Kiedyś kupiłam jej jakieś bajki na dobranoc, gdzie np w Królewnie Śnieżce mnóstwo było drastycznych opisów i bidula się bała.
Dostała też reksia i martynkę, ale jeszcze nie słuchałyśmy.
Za tydzień w Lidlu będą też śliczne komplety bielizny dla dzieci, cudne są. Biało-szare i czerwono-szare w serduszka dla dziewczynek, a dla chłopców a robotami. 11,99 za komplet.
Dostała też reksia i martynkę, ale jeszcze nie słuchałyśmy.
Za tydzień w Lidlu będą też śliczne komplety bielizny dla dzieci, cudne są. Biało-szare i czerwono-szare w serduszka dla dziewczynek, a dla chłopców a robotami. 11,99 za komplet.
Ostatnia edycja:
reklama
Robiłam wczoraj ezakupy w almie i kupiłam białą czekoladę na gorąco - pyszna sama a jeszcze lepsza z kawą (dodaje się ją do mleka):
Czekolada biała do picia w proszku • Sklep spożywczy • Alma24.pl
No i moja ukochana kawa też teraz w promocji jest:
Kawa Dallmayr Crema d'Oro ziarnista 500 g • Sklep spożywczy • Alma24.pl
Wzięłam, ale mimo promocji sporo przepłaciłam, bo kosztuje 39,90zł za 500g a na allegro za 40,90 mam kilogram.
Czekolada biała do picia w proszku • Sklep spożywczy • Alma24.pl
No i moja ukochana kawa też teraz w promocji jest:
Kawa Dallmayr Crema d'Oro ziarnista 500 g • Sklep spożywczy • Alma24.pl
Wzięłam, ale mimo promocji sporo przepłaciłam, bo kosztuje 39,90zł za 500g a na allegro za 40,90 mam kilogram.
Podziel się: