reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniam gdzie ????

w ursusie w factory ale radze Ci jechać już teraz bo jak się zrobi zimno to może nic już nie być ,. EW do nich zadzwoń i spytaj czy już mają .

Factory Ursus w.Mazowieckie
Adres
Pl. Czerwca 1976 6
Telefon
022 478 29 39

tu masz tel . w tamtym roku mieli już jakoś we wrześniu komplety było po ok 100 zł

Katik Hehe ja wlasnie rozważam jeszcze ten Polciowy:) uwielbiam wzory panterkowe, tylko tez chcialam dwuczesciowy.

A powiedz on gruby jest? Tak np na sanki by sie nadawal?

ładny :tak: ...
ja sie zastanawiam jak powieziec że te płaszcze co mam są juz eeeeee niemodne :-D ale spoko jeszcze przeżyje jak w końcu znajde prace (jak zaczne jej szukać :-D) to sobie potem kupie a co!

reklama
Daga- krój płaszczyka super :-) materiału nie ocenię, bo musiałabym najpierw 'pomaciać'... ale to jesienny płaszczyk ma byc, więc nie musi być jakiś mega gruby :-)

Do góry