reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aga dokładnie tak jak napisała Aniam :) Zakłada się je jak normalne majteczki.

To nie ten wątek,ale nawiązał się temat więc tu opiszę nasze nocnikowe perypetie.

Jeśli chodzi o nocnikowanie Mai to powoli pozbywamy się nocnika. Maja przekonała się do nakładki na sedes tylko bardziej wymagające to jest bo muszę cały czas przy niej być bo to jednak wysoko jest,a na nocniczku mogłam dać jej książeczkę i robić coś w między czasie.

W nocy przez to,że ona stara się trzymać czasami jest afera bo chce jej się siusiu i płacze ponieważ jest ewidentnie śpiąca i nie chce na nocniczek,ale też spać nie może. Nad ranem jest ok, gorzej jak jej się w nocy chce siusiu.

W ciągu dnia jak jesteśmy same, albo jest z babcią to ładnie woła, gorzej jak jesteśmy na mieście. Zdarza się,że się nie kontroluje,ale to akurat nasza wina bo jak wołała na mieście to np nocnika nie mieliśmy,albo nie chciało nam się jej wysadzać, albo na plaży, tudzież na wydmach kazaliśmy jej siusiać do pieluszki jak wołała. No i dziecko zgłupiało,ale ma jeszcze czas :)

Ostatnia edycja:
reklama
Mimo to kittek ogromny sukces.....
Adas akurat woli bardziej nakladke niz nocniczek, ale dla niego to zabawa. Ja mowie wolaj sisi,a on odruchowo biegnie do kibelka i nakladke zaklada. wiecej czasu zajmuje mi sadzanie go, niz samo jego siedzeni na tym :-( Moze te majteczki mi ulatwia nauke

A ja trochę zmienię temat..

Tym z Was, które uwielbiają dobrą herbatę polecam sklep: Ekskluzywna Herbata
Dawno tak dobrej herbaty nie trafiłam, choć kupuję dużo i w różnych herbaciarniach.
W tym e-sklepie zakupy zrobiłam, bo był kupon na grouponie za 29zł o wartości 70zł:-D
Zamówiłam:
Kod Nazwa produktu Ilość Cena
42D9-64932 Green Dream Waga: 50g 1 szt. 16,60 zł
BD84-39745 Herbata - Afrodyzjak Waga: 50g 1 szt. 18,00 zł
1CC2-3994A Pu Erh Hawaii Waga: 50g 1 szt. 16,60 zł
A384-23480 Chińska Jaśminowa Waga: 50g 1 szt. 19,00 zł

Od wczoraj spróbowałam już wszystkie (afrodyzjak i green dream - moje faworytki!) i są przepyszne, cudnie pachną i się rozwijają pięknie. Z pewnością będę do tego sklepu wracać, bo jesień i zima to najlepszy czas na pyszną herbatkę:-)

W biedronie są drewniane instrumenty dla dzieci po 6 zeta. KUpiłam dziś coś ala wuwuzela i takie dzwoneczki fajne . Huk w domu ale ile radości dzieciaki mają

reklama
Do góry