reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Też mam kilka rzeczy z cocodrillo po Igorze, większość jest fajna, chociaż kilka mi się zmechaciło, o ile dobrze pamiętam to spodnie dresowe, ale Młody nie miał dla nich litości.
O jesieni już pomyślałam jakiś czas temu, przejrzałam rzeczy i troszkę sobie po znajomości zamówiłam;-)

reklama
Aga wytargałam ten kombinezon ze strychu, fajny jest tylko on jest niby na 92,ale moim zdaniem to chyba jest zaniżona rozmiarówka bo bardziej mi na 98 wygląda.

Aniam, masz z Ikea te lozka rozsuwane???
To drewniane czy metalowe (mnie sie metalowe podoba, ale kurde caly czas mysle czy to metalowe jak szpitalne nie bedzie wygladac)??? Wlasnie tez sie nad nimi zastanawiam, chyba lepiej zainwestowac w takie i juz potem nie zmieniac.

Co do Coccodrillo , to Polka tez kurtke i gatki ocieplane od nich bedzie miala na zime :-)

Ja mam drewniane zresztą takie same meble mam w pokoju
IKEA LEKSVIK ROSNĄCE ŁÓŻKO DZIECIĘCE+DNO+MATERAC (1792461908) - Aukcje internetowe Allegro

Ola ma bardzo podobne łóżko ale jaśniejsze .
To metalowe ma moja koleżanka i też super wyglada . jak jest pościel na nim jakies miśki czy inne dziecięce dupsy to wcale nie wyglada jak szpitalne ,.

W wawie jest outlet cocodrillo i mozna te kombinezony dośc tanio kupić

Nata prosiłaś abym ci wstawiła zdjęcie tego kombinezonu, na żywo ma ładniejsze kolorki.
To jest rozmiar 86, Maja ma 84 cm, 11,5kg i jest na nią przykrótki. Myślę jednak,że dla naszych brzdąców lepsze są kombinezony dwuczęściowe.
3884989_1_644x461_sliczny-kombinezonik-cocobello-rozm-86-zdjecia_rev002.jpg

Ostatnia edycja:
Moja siostra kupiła córeczce gdzieś na 2 latka to metalowe łóżko z Ikei i już 4 lata ma i nie wygląda jak szpitalne. Ładna pościel, narzuta parę poduszeczek i jest jak dla księżniczki ;-) Ja zresztą dla swojej też takie kupię, ale to jeszcze odległe plany, najpierw trzeba zmienić miejsce zamieszkania :-D

Ja z kombinezonem czekam... bo nie wiem ile mi urosnie ten diabełek ;-)

reklama
Kittek a ta kurteczka o ktorej ostatnio pisalas, granatowo-rozowa jaki ma rozmiar?

Ja kompletnie nie wiem jaki rozm kombinezonu Olce kupic na zime, teraz nosi 74, ona jeszcze tylko siedzaca jest wiec nie chcialabym zeby byl zbyt duzy bo to jednak niewygodne ale z drugiej strony nie usmiecha mi sie tez latanie za nowym w srodku zimy...

Do góry