reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

O, Aniez, widze ze tez polecasz ten sprezynowy. A ich nie czuc???
I mowisz, ze juz taki za 129 zl jest dobry??? Bo maja i takie za ponad 400 zl, i wlasnie sie zastanawialam o ile lepsze niby te najdrozsze maja byc od tego za stowaka.

Ja generalnie holduje materacom z Ikea, sami pod takim spimy, i jest rewelacja. Wronka u mnie tez na Ikeowym spala :-) , Ty niestety na nizszym standarcie hehehe :-D

reklama
Sprezyn nie czuc :-) nie wiem o ile lepsze sa te za 400, trzeba by pojechac do Ikei i sie na nich polozyc :-D
Moj 'nizszy' standard byl za to oryginalny... prawie lozko wodne hehehehe.

A my Antosce zakupiliśmy dziś butki o takie

półbuty dziecięce - Buty dziecięce - Dziewczęce - DEICHMANN

bo w adidaskach placze, musza ja cisnac na podbicu bo palec nie dochodzi

Kittek swietna ta druga sukienka, ale ta pierwsza tez ladna

Co do zimowej rozmiarowki my kupilismy w tamtym roku 80 z reservda za 169 kurtke sama i 80 z H&M spodnie i co pod koniec zimy dziecko sie w kurtce nie dopinalo ale bez spodni i w tym roku super, tylko sie do spodni kombinezonowych dokupi kurtke i bedzie wsio

Pytanie odnosnie materacy do lozek dziecinnych z IKEA.
Ktoras posiada, i moze doradzic ktory wybrac?

Dzis na stronie widzialam, ze sa materace zwykle, i materace ze sprezynami (?)...

Ja też mam dla dzieciaków sprężynowy , tylko ja mam już do tych dużych wyrek i taki dzielony na trzy części , bo mamy te wyra co rosną z dzieckiem . materace sa super wygodne , bo już mi się zdazyło kilka razy spać z SZymkiem jak np był chory. Mój kosztował 269 , był jakiś za 400 zeta też ale już tego nie brałam on coś tam kieszeniowego chyba miał w środku ale już się nie wgłębiałam .
My też mamy ikeowy ale z lateksu i tych materacy żaden sprężynowy nie przebije

ja Oli to zalezy z jakiej firmy h&m to 86
c&a 92

ta kurtke, co teraz kupiłam w heniu to na 86, a wyglada na to ze na przyszla wiosne jej jeszcze starczy - no chyba ze mi wystrzeli w gore lub w szerz w nieokiełznanym wymiarze :-) w ogole nie kumam tej rozmiarówki :-)

Nata - ten komplet to taki w rozowe jasne paseczki masz?? :-)

tak dokładnie ten :)

Dla Helenki mam kombinezon h&m 86 i jest trochę duży ale da radę za to kożuszek z h&m ma 80 i będzie w sam raz.

Aniez cocccodrillo to super firma, miałam dla Emila kombinezon i powiem ci że do mnie wrócił i Helenka mogła by go spokojnie nosić tej zimy, ma 8lat:szok: i kilka dzieciaczków go nosiło a jest w super stanie nie do zdarcia:tak:
Generalnie to oni mają fajne rzeczy tylko ceny też niezłe, firma jest z Kościana a że moja kumpela tam mieszka to jak są przeceny w ich firmowym sklepie to zawsze coś fajnego wypatrzy, Emil uwielbia ich koszulki i spodnie bo jak to on mówi są odlotowe i kolorowe:-D

kurcze musze zrobić przegląd tapczana z rzeczami po J. może akurat znajdę jakiś kombinezon :-)
Gorzej z J. dla nie go musze koniecznie kupić...

Gosienka- no ceny to Coccodrillo ma hm... europejskie powiedziałabym :p ale jakość ma dobrą, naprawdę jakby któraś natrafiła na % to śmiał o kupujcie! Po Kubie mam sporo ich ciuszków, bo wtedy jeszcze tacy drodzy nie byli i chodzi w nich zarówno Bartek, jak i teraz mój bratanek i dalej wyglądają super (bodziaki też).

Zmierzyłam kurtkę dla Kubuli i mam zagwozdkę... w zeszłym roku kupiłam mu sporo za dużą i ona w tym roku jest dobra... się zastanawiam... może damy radę w niej do % się dotelepać :-) pożyjemy- zobaczymy... ten sam numer mam z butami :-D były o 1 cm za duże, ale jemu już stopa tak szybko nie rośnie i teraz ma 0,5 cm luzu nawet w skarpecie...

reklama
Ja też mam dla dzieciaków sprężynowy , tylko ja mam już do tych dużych wyrek i taki dzielony na trzy części , bo mamy te wyra co rosną z dzieckiem . materace sa super wygodne , bo już mi się zdazyło kilka razy spać z SZymkiem jak np był chory. Mój kosztował 269 , był jakiś za 400 zeta też ale już tego nie brałam on coś tam kieszeniowego chyba miał w środku ale już się nie wgłębiałam .
My też mamy ikeowy ale z lateksu i tych materacy żaden sprężynowy nie przebije
Aniam, masz z Ikea te lozka rozsuwane???
To drewniane czy metalowe (mnie sie metalowe podoba, ale kurde caly czas mysle czy to metalowe jak szpitalne nie bedzie wygladac)??? Wlasnie tez sie nad nimi zastanawiam, chyba lepiej zainwestowac w takie i juz potem nie zmieniac.

Co do Coccodrillo , to Polka tez kurtke i gatki ocieplane od nich bedzie miala na zime :-)

Do góry