reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
u Nas też jako szatka i też chrzstna kupuje a gromnice kupuje chrzestny, ale ,że ja z tych wybrednych to kupilam sama. Zresztą chrzestni dopiero co chajtnięci i nie wprawieni, więc pewnie nawet nie widza ,że to oni powinni kupic...heheh

Ja tez z tych wybrednych i zamówiłam jednak na Allegro, bo to co dostałam średnio mi się podoba.
Zamówiłam takie: CHRZEST SZATKA KOSZULKA I ŚWIECA KOMPLET KURIER!! (1215352329) - Aukcje internetowe Allegro (1ck)
Zadzwoniłam wcześniej do babeczki zapytać, czy się wyrobią, bo chrzciny już 19.09 ale potwierdziła, że w poniedziałek rano kurierem wyśle. Uff.. :-)
Jeszcze tylko kaftanik i rajtuzy:D

M. się śmieje, że na szczęście fryzjer nam odpada, bo Lena prawie łysa:D

u Nas też jako szatka i też chrzstna kupuje a gromnice kupuje chrzestny, ale ,że ja z tych wybrednych to kupilam sama. Zresztą chrzestni dopiero co chajtnięci i nie wprawieni, więc pewnie nawet nie widza ,że to oni powinni kupic...heheh
hehehehe gromnica;-)
ja też sama kupiłam, taką śliczną w komplecie ze swiecą. zapłacilam 50 plnow, ale siostra przywiozła i nie miałam sumienia robić jej przykrości, więc nawet się nie przyznałam, ze mam
jak smiesz kusic tymi drinami?
to tutaj temat tabu bo niejedna by chciala a nie moze, to tak jak glodnemu kiełbasą przed oczami wywijac :)
no właśnie!!!

No u nas też funkcjonuje to pod nazwą szatki :-) no i też matka chrzestna kupuje a świecę ojciec chrzestny. ja tam dałam się wykazać chrzestnym ... i śliczne szatki mają moje dzieci. Skromne. A świeczki też super...w końcu moja mama je kupowała bo brat jest chrzestnym moich chłopaków... W ogole chłopcy mają tego samego ojca chrzestnego i różne matki chrzestne :-p

Ja tez z tych wybrednych i zamówiłam jednak na Allegro, bo to co dostałam średnio mi się podoba.
Zamówiłam takie: CHRZEST SZATKA KOSZULKA I ŚWIECA KOMPLET KURIER!! (1215352329) - Aukcje internetowe Allegro (1ck)
Zadzwoniłam wcześniej do babeczki zapytać, czy się wyrobią, bo chrzciny już 19.09 ale potwierdziła, że w poniedziałek rano kurierem wyśle. Uff.. :-)

śliczne te szatki... i też mi się 1 najbardziej podoba :tak:

dziewczyny jakie cudne czapencje zimowe dla dziewczynek sa w HM !!!

Takie białe, futerkowe z czerwonymi kokardkami i uszkami.
Jak jeszcze któraś nie ma to polecam. Ja nie kupiłam, bo mam już dwa komplety na zimę i szkoda mi było kolejnych 25 pln wydawac, ale nie wiem czy sie nie złamie :baffled::baffled::baffled::baffled:

w rossmanie
4 słoiczki hipp za 4,49 zł szt i krem hipp gratis
Nan active 32.99
Herbatka hipp 11.99
Gerber deser 2.19
Pampers girl/boy 44.39

Elvie, ja też u tej kobitki zamawiałam (8CK)...też mi zależało na czasie, zamówiłam w czwartek, a w poniedziałek rano juz miałam...także polecam tego allegrowicza...super...
dodatkowo zamówilismy u Niej album z dedykacją, jest przesliczny :-)

w rossmanie
4 słoiczki hipp za 4,49 zł szt i krem hipp gratis
Nan active 32.99
Herbatka hipp 11.99
Gerber deser 2.19
Pampers girl/boy 44.39

13 Ty faktycznie wymiatasz z tymi gazetkami :-) :-) :-)

Aniez, ja ma dla L takie regały: IKEA | Powrót do szkoły | Studia | EXPEDIT | Regał i są bardzo fajne, bo kurzu na nich nie widać, hehehe...polecam i można dokupić szufladki lub szafki, więc fajnie można pokombinować...

reklama
Do góry