reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
ja tez polecam Garnuszek na klocuszek
Hania była zachwycona i zachowal sie dla T ale on jeszcze go chyba nie kuma
na razie pilot tv go interesuje
jak trzymam go w reku to młody cyckowanie przerywa i go podziwia

a to wczoraj zakupiliśmy dla Tymusia
po mojej ostatniej interwencji w tesco pojawily sie woreczki na pokarm :)))))))))))
ostatnio to mnie do dzialu mrozonek wysylali
i oczy jak gały wytrzeszczali co to ja takiego sobie wymyslilam
a ja sie upieralam ze kolezaka w Wawie kupila wiec są tescowe woreczki i koniec
no i sprowadzili
100_6807.JPG100_6808.JPG
to kolorowe to tescowe pojemniczki na obiadki dla dzieci
szczelnie zamykane wiec fajne w podróż
do mrozenia do mikrofali i zmywarek sie nadaja
bede w nich mrozic zupki jak zaczne gotowac
obok pierwszy kubek niekapek z TT od 6 miesiecy
dobrze ze góra pasuje do wiekszej butelki ktora mam w domu
a po prawej wspomniane woreczki i dwie miseczki z pokrywka i chowana lyzeczka TT- tez fajne na wynos jak np. dziecko ma zjesc deserek na spacerku

Fajne zakupy. Ile dalas za ta miseczke z pokrywka TT? Daj tez znac, czy ten niekapek sie sprawdza, bo zaczynam sie za takowym ustrojstwem rozgladac.

heheheh kwiatek, to widze,że podobne zakupy wczoraj zrobilyśmy. Tez kupilam te miseczki z łyzeczką TT i też blue of kors;-). Dokupialm niebieską silikonową łyżeczkę, ale taką szerszą, również zaopatrzylam sie kubek niekapek 6+, tylko ja wzięłam ten większy. Synek butli niet, więc spróbujemy niekapek, no i kupilam jeszcze śpiworek bo mi sie Borys strasznie rozkpouje w nocy.

reklama
Do góry