reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aaaa dzisiaj jak byłam w biedronie to kupiłam bodziak z długim rękawkiem za 3 plny :-) i mopa za 19,90 :-p bo mam tylko parowego i nie zawsze chce mi się go odpalać :-D

body z biedry są spoko:)) mam chyba ze 3 dwupaki, były po 5 zeta:)

A i chciałam zapytać czy możecie polecić jakąś pościel do łóżeczka z wypełnieniem?
Pawełek jeszcze śpi w kołysce(w której nawet mój Mąż się wychował :D:D ) ale jeszcze parę cm urośnie i się nie będzie mieścił...i będzie przeprowadzka.

Jakby któraś miała potrzebę zakupową, to w Rossmanie promocja na słoiczki i kaszki Bobovity, np.:
kaszki ryżowe (jabłko, banan i malina): 3,99
zupki jarzynowa i marchewkowa: 2,09
deserki (różne): 1,99

G.
dzieki skorzystalam :)

Kici

jak smiesz kusic tymi drinami?
to tutaj temat tabu bo niejedna by chciala a nie moze, to tak jak glodnemu kiełbasą przed oczami wywijac :)

przepraszam za te drinki... już się piję w pierś!

ale na pocieszenie powiem wam że gadałam z Love na gg i mi powiedziała, że rok temu pijała te driny z Biedrony i jak ten niebieski wylał się na trawę to ją zabarwił tak, że nawet deszcz nie zmył barwnika! więc już się domyślam że ta chemia lepiej kopie jak alkohol :-D

Przyszło nam dzisiaj ubranko do chrztu dla Lenki - przecudne!! Oczywiście od razu przymiarkę zrobiliśmy. Wygląda jak mała księżniczka:-) Zdjęcia wrzucę na zamknięty po 19.09. Jeszcze tylko świecę, jakiś biały kaftanik pod sukienkę muszę kupić, rajstopki i córa będzie gotowa:-)

I mam pytanie.. zawsze mi się wydawało, że krzyżmo to takie ubranko, a ja do stroju otrzymałam gratis krzyżmo, które jest takim kawałkiem szmatki.. Jakie Wy miałyście? Dobre to moje będzie?

reklama
przepraszam za te drinki... już się piję w pierś!

ale na pocieszenie powiem wam że gadałam z Love na gg i mi powiedziała, że rok temu pijała te driny z Biedrony i jak ten niebieski wylał się na trawę to ją zabarwił tak, że nawet deszcz nie zmył barwnika! więc już się domyślam że ta chemia lepiej kopie jak alkohol :-D

hehehehhe to ja juz wiem co soebie niedlugo kupie zeby ekonomicznie bylo :-D

taaaaaaaaaa... ja i alkohol.............. taaaaaaaaaaaaaa

Przyszło nam dzisiaj ubranko do chrztu dla Lenki - przecudne!! Oczywiście od razu przymiarkę zrobiliśmy. Wygląda jak mała księżniczka:-) Zdjęcia wrzucę na zamknięty po 19.09. Jeszcze tylko świecę, jakiś biały kaftanik pod sukienkę muszę kupić, rajstopki i córa będzie gotowa:-)

I mam pytanie.. zawsze mi się wydawało, że krzyżmo to takie ubranko, a ja do stroju otrzymałam gratis krzyżmo, które jest takim kawałkiem szmatki.. Jakie Wy miałyście? Dobre to moje będzie?

pewnie ze dobre. ja kupowalam taka koszulke osobno, ale byly tez takie serweteczki czy jak to tam sie mowi:-)

Do góry