aaaa dzisiaj jak byłam w biedronie to kupiłam bodziak z długim rękawkiem za 3 plny :-) i mopa za 19,90 bo mam tylko parowego i nie zawsze chce mi się go odpalać
oj poszlałas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aaaa dzisiaj jak byłam w biedronie to kupiłam bodziak z długim rękawkiem za 3 plny :-) i mopa za 19,90 bo mam tylko parowego i nie zawsze chce mi się go odpalać
oj poszlałas
a jak!! chciałam kupić też suszarke na naczynia za 9,99 ale były za duże
aaaaaa i kupiłam kilka drinów kolorowych a'la smirnoff ice dwa niebieskie, jeden zielony i jeden czerwony
dzieki skorzystalamJakby któraś miała potrzebę zakupową, to w Rossmanie promocja na słoiczki i kaszki Bobovity, np.:
kaszki ryżowe (jabłko, banan i malina): 3,99
zupki jarzynowa i marchewkowa: 2,09
deserki (różne): 1,99
G.
A ja nie wiem co to krzyżmo
przepraszam za te drinki... już się piję w pierś!
ale na pocieszenie powiem wam że gadałam z Love na gg i mi powiedziała, że rok temu pijała te driny z Biedrony i jak ten niebieski wylał się na trawę to ją zabarwił tak, że nawet deszcz nie zmył barwnika! więc już się domyślam że ta chemia lepiej kopie jak alkohol
Przyszło nam dzisiaj ubranko do chrztu dla Lenki - przecudne!! Oczywiście od razu przymiarkę zrobiliśmy. Wygląda jak mała księżniczka:-) Zdjęcia wrzucę na zamknięty po 19.09. Jeszcze tylko świecę, jakiś biały kaftanik pod sukienkę muszę kupić, rajstopki i córa będzie gotowa:-)
I mam pytanie.. zawsze mi się wydawało, że krzyżmo to takie ubranko, a ja do stroju otrzymałam gratis krzyżmo, które jest takim kawałkiem szmatki.. Jakie Wy miałyście? Dobre to moje będzie?