reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!:szok::-D) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki, bo narazie ma tylko grzechotki, maskotki i ksiazeczki a przydałoby się coś DO ZABAWY CO WYDAJE RÓŻNE DŹWIĘKI I MRUGA JESZCZE NAJLEPIEJ JAKIMIŚ ŚWIATEŁKAMI- mogłybyście polecić coś w tym stylu fajnego dla takiego półrocznego smyka?????:confused::confused: :-) (podeślijcie jakieś linki czy coś:-D)
(tak wiem, że będę tego żałować jak zacznie mi w domu tylko muczeć ćwierakć i szczekać i świecić do tego, ale taka jest potrzeba :eek::-D)

Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!:szok::-D) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki, bo narazie ma tylko grzechotki, maskotki i ksiazeczki a przydałoby się coś DO ZABAWY CO WYDAJE RÓŻNE DŹWIĘKI I MRUGA JESZCZE NAJLEPIEJ JAKIMIŚ ŚWIATEŁKAMI- mogłybyście polecić coś w tym stylu fajnego dla takiego półrocznego smyka?????:confused::confused: :-) (podeślijcie jakieś linki czy coś:-D)
(tak wiem, że będę tego żałować jak zacznie mi w domu tylko muczeć ćwierakć i szczekać i świecić do tego, ale taka jest potrzeba :eek::-D)

Ella, moje dziecię uwielbiało i do dziś czasem bawi się tym:
Fisher Price Grający I Uczący K0434 - porównanie cen w sklepach internetowych
Fisher Price Garnuszek Na Klocuszek K0428 - porównanie cen w sklepach internetowych

A to było hitem u mojej koleżanki, za każdym razem jak byliśmy Jeżdżący traktorek ze zwierzątkami - dzwięki! (1226156537) - Aukcje internetowe Allegro

I do tego wszelkie piramidy/klocki do stawiania jeden na drugim i przede wszystkim piłki... ale to z tych zabawek nie grających

EDIT: a i tak najfajniejsze były: telefon komórkowy (u dziadków również stary aparat telefoniczny) i pilot do telewizora...

Ostatnia edycja:
dziewczyny jakie cudne czapencje zimowe dla dziewczynek sa w HM !!!

Takie białe, futerkowe z czerwonymi kokardkami i uszkami.
Jak jeszcze któraś nie ma to polecam. Ja nie kupiłam, bo mam już dwa komplety na zimę i szkoda mi było kolejnych 25 pln wydawac, ale nie wiem czy sie nie złamie :baffled::baffled::baffled::baffled:

faktycznie są śliczne ale u nas zostały same duże rozmiary 86 :(

Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!:szok::-D) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki

My mamy coś takiego ale hmm to strasznie takie poważne i głośne grrr
FISHER PRICE MIS MISIACZEK PRZYTULACZEK 5859 (1217507607) - Aukcje internetowe Allegro

Ale gdzieś czytałam ze jak dziecko ma ok pół roku to bardziej kształty niż kolory są na topie więc chyba właśnie coś do wrzucania klocków o różnych kształtach byłoby super:)

Była mowa o krzyżmie- właśnie wróciliśmy z nauk przedchrzcielnych i jestem mądrzejsza o wiedzę że krzyżmo to nie szatka tylko olej którym jest namaszczane dziecko w czasie chrztu.

Była mowa o krzyżmie- właśnie wróciliśmy z nauk przedchrzcielnych i jestem mądrzejsza o wiedzę że krzyżmo to nie szatka tylko olej którym jest namaszczane dziecko w czasie chrztu.
O kurcze, a ja byłam przekonana, że to szatka a konkretnie ubranko. U nas nawet na kartce, która otrzymaliśmy do proboszcza jest napisane, że mamy się zgłosić do kościoła odpowiednio wcześniej, mieć kartki ze spowiedzi i świecę oraz krzyżmo dla dziecka.

reklama
Do góry