reklama
Ella1
Fanka BB :)
Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki, bo narazie ma tylko grzechotki, maskotki i ksiazeczki a przydałoby się coś DO ZABAWY CO WYDAJE RÓŻNE DŹWIĘKI I MRUGA JESZCZE NAJLEPIEJ JAKIMIŚ ŚWIATEŁKAMI- mogłybyście polecić coś w tym stylu fajnego dla takiego półrocznego smyka????? :-) (podeślijcie jakieś linki czy coś)
(tak wiem, że będę tego żałować jak zacznie mi w domu tylko muczeć ćwierakć i szczekać i świecić do tego, ale taka jest potrzeba )
(tak wiem, że będę tego żałować jak zacznie mi w domu tylko muczeć ćwierakć i szczekać i świecić do tego, ale taka jest potrzeba )
Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki, bo narazie ma tylko grzechotki, maskotki i ksiazeczki a przydałoby się coś DO ZABAWY CO WYDAJE RÓŻNE DŹWIĘKI I MRUGA JESZCZE NAJLEPIEJ JAKIMIŚ ŚWIATEŁKAMI- mogłybyście polecić coś w tym stylu fajnego dla takiego półrocznego smyka????? :-) (podeślijcie jakieś linki czy coś)
Ella, moje dziecię uwielbiało i do dziś czasem bawi się tym:
Fisher Price Grający I Uczący K0434 - porównanie cen w sklepach internetowych
Fisher Price Garnuszek Na Klocuszek K0428 - porównanie cen w sklepach internetowych
A to było hitem u mojej koleżanki, za każdym razem jak byliśmy Jeżdżący traktorek ze zwierzątkami - dzwięki! (1226156537) - Aukcje internetowe Allegro
I do tego wszelkie piramidy/klocki do stawiania jeden na drugim i przede wszystkim piłki... ale to z tych zabawek nie grających
EDIT: a i tak najfajniejsze były: telefon komórkowy (u dziadków również stary aparat telefoniczny) i pilot do telewizora...
Ostatnia edycja:
e.salamandra
Mama pełną parą
Z innej beczki... Mam komplecik z kolekcji wójcika i to ubranko jest piękne, więc chciałam zobaczyć co ciekawego można u nich jeszcze zakupić i oj można..... ceny, no cóż.... ale obejrzycie sobie kolekcję
Wójcik Fashion
Wójcik Fashion
dziewczyny jakie cudne czapencje zimowe dla dziewczynek sa w HM !!!
Takie białe, futerkowe z czerwonymi kokardkami i uszkami.
Jak jeszcze któraś nie ma to polecam. Ja nie kupiłam, bo mam już dwa komplety na zimę i szkoda mi było kolejnych 25 pln wydawac, ale nie wiem czy sie nie złamie
faktycznie są śliczne ale u nas zostały same duże rozmiary 86
Mamusie moje doświadczone- jako że moje dziecięcie kończy lada moment pół roku (OMG!) i stało się bardzo zainteresowanym wszystkim zwierzakiem chcialibyśmy jej kupić jakieś inne zabawki
My mamy coś takiego ale hmm to strasznie takie poważne i głośne grrr
FISHER PRICE MIS MISIACZEK PRZYTULACZEK 5859 (1217507607) - Aukcje internetowe Allegro
Ale gdzieś czytałam ze jak dziecko ma ok pół roku to bardziej kształty niż kolory są na topie więc chyba właśnie coś do wrzucania klocków o różnych kształtach byłoby super
Ella1 my dostaliśmy dla półrocznego brzdąca taką świnkę:
http://allegro.pl/fisher-price-uczacy-pluszak-wesola-swinka-a21-i1219664310.html
http://allegro.pl/fisher-price-uczacy-pluszak-wesola-swinka-a21-i1219664310.html
Ostatnia edycja:
O kurcze, a ja byłam przekonana, że to szatka a konkretnie ubranko. U nas nawet na kartce, która otrzymaliśmy do proboszcza jest napisane, że mamy się zgłosić do kościoła odpowiednio wcześniej, mieć kartki ze spowiedzi i świecę oraz krzyżmo dla dziecka.Była mowa o krzyżmie- właśnie wróciliśmy z nauk przedchrzcielnych i jestem mądrzejsza o wiedzę że krzyżmo to nie szatka tylko olej którym jest namaszczane dziecko w czasie chrztu.
reklama
Katik
...jestem mamą...
Była mowa o krzyżmie- właśnie wróciliśmy z nauk przedchrzcielnych i jestem mądrzejsza o wiedzę że krzyżmo to nie szatka tylko olej którym jest namaszczane dziecko w czasie chrztu.
dobre
to oswiecilas wiele z nas
Podziel się: