reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Co do chusteczek huggies, to mój Mąż kupił jakieś pure i niestety pupka Pawełka ich nie zaakceptowała, poza tym jakoś dziwnie pachniały, wręcz alkoholowo:/

reklama
ja mam huggis ogorkowe chyba takie zielona opakowanie takie sobie są...zimne tofakt troche sztywne i grube. Nalepsze dla mnie są nivea sensitive albo pampers ale w tych drugich coś mi zaczął zapach przeskzadzac...

Dla mamusi87

2ng5wy8.jpg

w8oo6b.jpg

33o6vc3.jpg

A któraś używa husteczek Huggies????
Bo jestem ciekawa czy dobre jak pampersowe, czy nie uczulają itp..?

Póki co używamy Pampers sensitive i są jak najbardziej ok :)

jak dla mnie huggisy maja taka dziwna porowata fakture i drą sie podczas uzywania
sa tez za sztywne

a my musimy na allegro poszukac ubranek 68 bo 62 sa za krótkie...

ja używam chusteczke johnsona i jestem mega zadowolona...
swego czasu kupiłam też dwie paczki nivea -ale jak dla mnie badziew ...nawet do doopy się nie nadają

co do chusteczek my używamy pampers clean & play uwielbiam ich zapach... pachną po prostu bosko... no i najważniejsze w ogóle małego nie uczulają.

reklama
co do chusteczek my używamy pampers clean & play uwielbiam ich zapach... pachną po prostu bosko... no i najważniejsze w ogóle małego nie uczulają.

To tak jak u nas. Też lubię te chusteczki. Zapach jest śliczny. Mamy jeszcze pampersy sensitive. Jak dla mnie są za mało mokre.
Clean & play zakupiłam bardzo tanio, bo 4 szt chyba po 14 zł

Do góry