reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
a to nasza chusta :-)

DSC00185.jpg

ja akurat lubie hugginsa chusteczki bo ładnie kupe zbieraja z pupy he he ( sory ze tak dosłownie ) i dobre sa w kuchni do wycierania Szymka upapranego jedzieniem :)

mamusia, ja mam tą 3 (biedronkę). Ona jest na teraz żeby dziecko cwiczyło leżenie na brzuszku:-), jestem z niej zadowolona. Na później już mam taka z pałąkami :tak:

Kici - do twarzy Ci z tą zieloną chustą - i jak ładnie zawiązałaś! Obawiam się, że ja nie będę tak potrafiłs, więc w razie czego będę Cię męczyła o instrukcję;-) No i nie wiem co Ty masz za lustro, bo pisałaś, że jesteś gruba, więc pewnie masz powiększające;p

Mam nadzieję, że dziś i moja chusta przyjdzie:-)

mamusia, ja mam tą 3 (biedronkę). Ona jest na teraz żeby dziecko cwiczyło leżenie na brzuszku:-), jestem z niej zadowolona. Na później już mam taka z pałąkami :tak:
Kurcze fajna ta mata, siostra juz mi zamowila ta sama w biedronki. W przyszlym tygodniu przylatuje to nam przywiezie.
Moj leniuszek cos nie chce sie podnosic na brzuszku. Lezec lubi, ale po 3 minutach zasypia, a nie cwiczy glowke, moze wiec na tej macie bedzie sensowniej.

reklama
Kici - do twarzy Ci z tą zieloną chustą - i jak ładnie zawiązałaś! Obawiam się, że ja nie będę tak potrafiłs, więc w razie czego będę Cię męczyła o instrukcję;-) No i nie wiem co Ty masz za lustro, bo pisałaś, że jesteś gruba, więc pewnie masz powiększające;p

Mam nadzieję, że dziś i moja chusta przyjdzie:-)

:-D a dziękuję kochana... a wiązanie jest banalne, sama zobaczysz :-) jeśli kupiłaś Natibaby to tam jest dołączona instrukcja :-D krok po kroku obrazki masz :-D

a co do lustra... mam takie wielkie 1,5m :-) z grubą ramą - w rodzinie od dziesięcioleci :-p kiedyś kształty rubensowskie były atrakcyjne ;-)

Do góry