reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny, dostałam wreszcie chustę i w piątek się wybrałyśmy na pierwszy spacer. Oczywiście wzbudzaliśmy sensację, ludzie się miło uśmiechali do nas:-)
Wiązanie rzeczywiście jest proste, testowałam kieszonkę. Generalnie: zarówno małej jak i mnie chusta się bardzo podoba!
Kolejny spacer (jak przestanie padać) w chuście zalicza tatuś. Będziemy nosić na zmianę, żeby się nie kłócić;-)

Dziewczyny, chcę zakupić sterylizator i podgrzewacz do butelek i słoiczków. Jeśli macie jakieś sprawdzone, proszę wrzućcie namiary. Dzięki.

Dziewczyny, chcę zakupić sterylizator i podgrzewacz do butelek i słoiczków. Jeśli macie jakieś sprawdzone, proszę wrzućcie namiary. Dzięki.

Ja mam podgrzewacz Tommee Tippee, niewiele podgrzewamy - jak wychodzę to mąż albo teściowa podgrzewają moje mleko, ale powiedziałabym że jest średni. Nie ma np. wyłacznika - żeby go wyłączyć trzeba wyciągnąć wtyczkę z gniazdka, co jest moim zdaniem dość beznadziejnym rozwiązaniem. Musiałam go jednak kupić bo mam wszystkie butelki TT, więc np. Avent nie pasował.

Jednym słowem - podgrzewacza TT raczej Ci nie polecam.

Ja mam podgrzewacz Tommee Tippee, niewiele podgrzewamy - jak wychodzę to mąż albo teściowa podgrzewają moje mleko, ale powiedziałabym że jest średni. Nie ma np. wyłacznika - żeby go wyłączyć trzeba wyciągnąć wtyczkę z gniazdka, co jest moim zdaniem dość beznadziejnym rozwiązaniem. Musiałam go jednak kupić bo mam wszystkie butelki TT, więc np. Avent nie pasował.

Jednym słowem - podgrzewacza TT raczej Ci nie polecam.
ja mam Avent i butelki TT do niego pasują :tak:. Jednak czy jest dobry nie moge się wypowiedziec bo jeszcze nie używałam:-), ale na necie ma dobre opinie.

monia ja mam podgrzewacz z funkcją sterylizatora sisi z allegro kupiłam go za ok 60zł ma dodatkową przejściówkę z wtyczką do autka na pokrętło do ustawiania temperatury i do wyłączenia (nie trzeba wyłączać wyjmując wtyczkę) i pasują do niego właściwie wszystkie butelki na rynku.

Ja mam Tomme Tippee i równiez jestem średnio zadowolona. To wyłączanie z kontaktu jest chore!
Często mi się włączał Error mimo, ze wody było ok i się okazało, że kamień trzeba usunąc po tygodniu użytkowania

monia ja mam podgrzewacz z funkcją sterylizatora sisi z allegro kupiłam go za ok 60zł ma dodatkową przejściówkę z wtyczką do autka na pokrętło do ustawiania temperatury i do wyłączenia (nie trzeba wyłączać wyjmując wtyczkę) i pasują do niego właściwie wszystkie butelki na rynku.

o ten by mi pasowal....a zadowolona jestes z niego ?

reklama
o ten by mi pasowal....a zadowolona jestes z niego ?

jestem bardzo z niego zadowolona. w aucie szczególnie się sprawdza. tylko trzeba pamiętać ze moc w aucie jest mniejsza i grzeje się ok 20min... ale jak np mały nie wypije herbatki całej od razu to wsadzam w podgrzewacz na 40stopnbi i przez dwie godziny może tak stać bo do dwóch godzin musi spożyć zrobioną herbatkę.

Do góry