reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Co do chusteczek huggies, to mój Mąż kupił jakieś pure i niestety pupka Pawełka ich nie zaakceptowała, poza tym jakoś dziwnie pachniały, wręcz alkoholowo:/

reklama
ja mam huggis ogorkowe chyba takie zielona opakowanie takie sobie są...zimne tofakt troche sztywne i grube. Nalepsze dla mnie są nivea sensitive albo pampers ale w tych drugich coś mi zaczął zapach przeskzadzac...

Dla mamusi87

2ng5wy8.jpg

w8oo6b.jpg

33o6vc3.jpg

A któraś używa husteczek Huggies????
Bo jestem ciekawa czy dobre jak pampersowe, czy nie uczulają itp..?

Póki co używamy Pampers sensitive i są jak najbardziej ok :)

jak dla mnie huggisy maja taka dziwna porowata fakture i drą sie podczas uzywania
sa tez za sztywne

a my musimy na allegro poszukac ubranek 68 bo 62 sa za krótkie...

ja używam chusteczke johnsona i jestem mega zadowolona...
swego czasu kupiłam też dwie paczki nivea -ale jak dla mnie badziew ...nawet do doopy się nie nadają

co do chusteczek my używamy pampers clean & play uwielbiam ich zapach... pachną po prostu bosko... no i najważniejsze w ogóle małego nie uczulają.

reklama
co do chusteczek my używamy pampers clean & play uwielbiam ich zapach... pachną po prostu bosko... no i najważniejsze w ogóle małego nie uczulają.

To tak jak u nas. Też lubię te chusteczki. Zapach jest śliczny. Mamy jeszcze pampersy sensitive. Jak dla mnie są za mało mokre.
Clean & play zakupiłam bardzo tanio, bo 4 szt chyba po 14 zł

Do góry