reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
A ja tak trochę z innej beczki...

Możecie mi polecić jakiś parowar?
Ma któraś z Was doświadczenia z tym urządzeniem.
Chcę zakupić teraz jeszcze, bo juz mam dość gotowanych warzyw.
A przy dwójce dzieci i mamie nieustająco się odchudzającej, będzie wybawieniem.

Ja mam parowar Philipsa- mój brat sobie kupił jak się odchudzal a teraz mi oddał w ramach świątecznego prezentu cobym się mogła dobrze odżywiać karmiąc Antonia:-DCo prawda osobiscie go jeszcze nie wypróbowałam, ale jedzonko z niego jest wyśmienite i na pewno będę z niego korzystć

Ja też mam Philipsa, ale mam też garnek do gotowania na parze i także korzystam :))) Taka np. rybaka na parze to jest TO!!! Mniam!!!

Dzieki za odpowiedzi :) Tez myslałam żeby kupić ten leżaczko-bujaczek Fisher Price, ale doszłam do wniosku, że chyba kupię huśtawkę, taką która gra melodie. Moja Mała uwielbia już karuzelkę nad łóżeczkiem jak jej włączam pozytywkę, więc może warto zainwestować w coś grającego.

Znalazłam takie coś FISHER PRICE K6077 HUŚTAWKA KARUZELA RAINFOREST (986196741) - Aukcje internetowe Allegro ale cena trochę wysoka - szkoda mi wydawać ponad 400 pln, więc chyba kupię to FISHER PRICE HUSTAWKA LEZACZEK N9327+GRATIS s_k (974754939) - Aukcje internetowe Allegro

Huśtawki też są fajne :) My zrezygnowaliśmy, bo w sklepie miałam próbkę tego, co Kuba może zrobić z huśtawką... Na ja myślę, że takie porcji adrenaliny od brata Bartuś by nie zdzierżył ;)))

Parowar mam firmy Tefal - polecam!!
Przy zakupie zwracaj uwagę na to, by można było parować jajka i aby miał pojemnik na zioła.
Aha, mój ma 3 poziomy.

reklama
mam ten sam model, ale kolory inne
A ja tak trochę z innej beczki...

Możecie mi polecić jakiś parowar?
Ma któraś z Was doświadczenia z tym urządzeniem.
Chcę zakupić teraz jeszcze, bo juz mam dość gotowanych warzyw.
A przy dwójce dzieci i mamie nieustająco się odchudzającej, będzie wybawieniem.

mam taki zestaw, i jestem superzadowolona
FAGOR Szybkowar zestaw INNOVA IN 6 X1 - Szybkowar - porównanie cen wszystkiech produktów na Twenga

Do góry