reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kittek super okazja
ale ja podobnie jak Elvie
szafkę mam przygotowaną ma tip top już od kilku tygodni
a i tak jeszcze cały czas ktoś mi dokupuje no i beda z prezentami przychodzic po narodzinach

Fisher Price są ładne, duży wybór i ogólnie polecane.
Mi dziewczyny w kwestii bujaków mówiły, że lepszy taki co jest również na prąd a nie tylko na baterie.

Dziewczyny, chę kupić taki leżaczek-bujaczek bo Młoda coraz bardziej aktywna. Polecacie jakiś konkretny?

Ja kupiłam taki: BRIGHT STARS Leżaczek dla niemowląt ZWIERZĄTKA 6812
A to dlatego, że u znajomej podpatrzyłam i jej mały jest nim zachwycony. Ma fajne melodyjki i wibracje, no i jest porządnie wykonany (mam go już w domu i oglądnęłam). Dla coraz aktywniejszych maluszków polecam matę edukacyjną- nawet najprostszą- SUUUPEEER sprawa! Kuba mógł w takiej siedzieć godzinami :)))

reklama
no tak nasze poszukiwania zakończyły się marnym efektem :wściekła/y: w tym mieście nic nie ma!!! matko jak tak można, żeby w sklepie oferowano raptem 3 foteliki :wściekła/y::confused: i to taki badziew, ale pani mnie przekonywała, że przecież jest wkładka i taka mięciutka tapicerka... :baffled::szok:
no nic, w piątek jedziemy do Siedlec więc tam zakupimy. Mam nadzieję, tylko że nie będzie trzeba zamawiać tylko będą mieć na stanie. Całe szczęście że fotelików tatusie nie testują tak jak wózków i w razie co można wziąć "z wystawy".

skoro więc fotelika nie udało się nabyć to postanowiłam kupić kosmetyki w końcu. No i znowu rozterka bo chciałam kupić z nivea a tam na etykietce napis: powyżej pierwszego miesiąca życia :szok: w życiu bym nie pomyślała, dobrze, że zaczęlam czytać, bo szukalam tych parabenów i tu takie odkrycie, więć kupiłam oliwkę, płyn do kapieli i szampon z hippa. Mam nadzieję, że dobry wybór? no i pampersiki 1 wzielam.
no i tym sposobem juz chyba prawie wszystko gotowe.

Znam ten ból z zakupami w małym mieście...
Dobrze, że jest allegro!!!

A Hippa kosmetyki są rewelacyjne.
Ślicznie pachną, nie uczulają.
My właśnie tą serię najbardziej lubimy.
I krem do dupki na odparzenia też jest super!

Wklejam zdjęcia makrowych zestawów, może u was też będą.
Dodaję też zdjęcie sukieneczki i bodziaków, które Maja dostała od cioci.

Ale cudeńka dla dziewuszki!
Aż szkoda, że u nas chłopak!

Fisher Price są ładne, duży wybór i ogólnie polecane.
Mi dziewczyny w kwestii bujaków mówiły, że lepszy taki co jest również na prąd a nie tylko na baterie.

Właśnie o FP myślałam też.
Ale chyba poczekam do maja z zakupem.
I tak takiego tygodniowego malce nie włożę...

Ja kupiłam taki: BRIGHT STARS Leżaczek dla niemowląt ZWIERZĄTKA 6812
A to dlatego, że u znajomej podpatrzyłam i jej mały jest nim zachwycony. Ma fajne melodyjki i wibracje, no i jest porządnie wykonany (mam go już w domu i oglądnęłam). Dla coraz aktywniejszych maluszków polecam matę edukacyjną- nawet najprostszą- SUUUPEEER sprawa! Kuba mógł w takiej siedzieć godzinami :)))

One są prześliczne po prostu, ale tylko dla maluszków.

O właśnie ten chcę kupić, bo i Izulek się jeszcze pohusia!

U nas ostatnie zakupy wykonane.
Dziś pakuję torbę i mogę rodzić!

Do góry