reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Filonka a Ty nie wyj tylko do roboty się bierz;p

święta prawda :-)

Dziewczyny wczoraj w biedronce była (pewnie nadal jest) ciastolina (zestawy z akcesoriami) oraz wkłądy uzupełniające za 16,99
Dziadek kupił Julce - ale sobie myślę, to jeszcze za wcześniej.

Wczoraj byliśmy u znajomych w gościach - no i trzeba coś małemu kupić (2,5 roczku) kupiłam zestaw ciastoliny Dinozaury. Jakie to fajne, robiliśmy dinozaury, kwiatki i drzewka, ciastolina ślicznie pachnie, jest dobrej jakości - a ponadto moja Julka też się bawiła - nie próbowała skonsumować dinozaura czy kwiatka. Więc i u nas cistolina zostanie usunięta z pudełka i zaczniemy lepić.

POLECAM :)
A dla Mam które mają w sobie duże dziecko (jak ja) super zabawa :) ja bawiiłam się świetnie

hehe, moja Huliganna na pewno by ją zjadała :-)... zamykaj szczelnie ciastolinkę, bo szybko wysycha...

Filonka- tylko żeby Ci nie wyszło jak nam... nie kupuj tego wozka za wczesniej... chociaz dwojka chlopakow, to tez cud, miod i malina ;-) a jak rozrabiaja!

Tośka łaziła z gondolką dużą właśnie i było jej wygodniej niż ze spacerówką bo spacerówka jej się przeważała, ale jakoś ją nie ciągnie więc nie kupujemy. Ale za to po wypłacie gonie po lego duplo, bo Antosia uwielbia układac klocki. Ma takie zwykłe, ale upatrzylismy fajne duplo o takie LEGO DUPLO nr 5497 - Zabawa z Liczbami (id 1338) (1698097457) - Aukcje internetowe Allegro to tak na początek :-)

ja mam takie szymek dostał na gwiazdkę choć czym większe tym taniej wychodzi w tamtym roku upolowałam takie wielkie pudło w realu za 149 zł a nawet na allegro te same były po 189
O takie pudło kupiłam
http://allegro.pl/lego-duplo-5511-wiadro-200-ele-kurier-15-zl-i1734245234.html

Ja mam wózek z interkobo i z tego samego lalkę o taki
MÓJ PIERWSZY SPORTOWY WÓZEK INTERKOBO (34552) (1706435014) - Aukcje internetowe Allegro
ola dostała go na roczek może nie był najtańszy ale jest super jakości koła ma piankowe i przez to że przednie jest skrętne to super się jej nim jeździ wypatrzyłam u koleżanki i taki kupiłam dlA olI .

świetne te wózki, my mamy jakis za 20zł Z niby podchodzi i chce się bawic ale wozek co chwilę się przewraca do tyłu i leża razem po czym obraża się i już nie podnosi .nie wiem czy jakby miała masywniejszy to czy by się bawiła...?
u nas generalnie zabawki ostatnio są na szarym końcu , najlepsze jest wyciąganie talerzy z szafki i układanie ich na podłodze jeden na drugim itp...

Moja córcia wózkom mowi zdecydowane nie za to kolejki, np takie z ikei super sa, samochodziki i pokochala misie. Ale hitem są klocki, mogłaby je układać godzinami noi rysować. Dzisiaj bylismy na zakupach padam na cyce ale nkupilismy malej troche ubranek, W koszule i takie tam różniaste :-)

reklama
a Borysiatko lubi wozek, lale tez lubi...no ale samochody rownież :-), to pierwsze to dlatego, ze siorka sie bawi, a wiadomo ,ze najlepsze zabawki to te, ktorymi bawi sie starsze rodzeństwo;-)...albo rodzice (czyt, komorka, pilot)

Do góry