reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

kittek - dzięki!

monia - no właśnie z uwagi na to, co widzę w trakcie spacerów (babcie i mamy noszące pozostawione wózki) to myślałam o spacerówce;-)

reklama
Elvie, Polinka ma taki jak typ numer 1. Jak na nasze potrzeby - rewelacja, bo i tak najwieksza frajda jest wkladanie i wyciaganie lali z wozeczka, karmienie jej, tulenie, wkladanie i wyciaganie itd itp. ;-)

Elvie masz rację, o tym nie pomyślałam. Maja biega z wózkiem po domu albo po ogródku więc waga nie ma znaczenia, ale jakbym miała ten jej wózek targać to dziękuje bardzo. Posłuchaj Moni :)

kittek- ja ksiazeczke sanepidowska kupywalam własnie w papierniczym, sa tez chyba w kioskach niektórych, lub tam gdzie maja tez xsero i przy tym papierzyska.

jak czytam o tych lalach, wózkach itp to wyć mi się chce:-(

ale ze mnie snobka ten maclaren mnie oczarował hehe:-) moje dziecię ma spacesówkę za 19,90 zakupioną w sklepie "wszystko po 5zł" i jest super nic w niej się nie dzieje chociaż Natalka wali wózkiem po ścianach, szafkach, drzwiach itp. a nawet jakby ją rozwaliła to nie było by szkoda ;-)

gosiek my kupowaliśmy do moich rodziców taką brameczkę u tego sprzedawcy http://allegro.pl/barierka-bramka-zabezpieczajaca-na-schody-i1723617915.html

Ostatnia edycja:
elvie - my mamy wózek jak ten na pierwszym zdjęciu - jest ok, ale tak jak juz ktoś wcześniej powiedział, jak dziecko za mocno naciśnie za rączki to wózek scu do góry - zanim Julka załapała, że takie bach można zrobić i było trochę płaczu

reklama
Dziewczyny wczoraj w biedronce była (pewnie nadal jest) ciastolina (zestawy z akcesoriami) oraz wkłądy uzupełniające za 16,99
Dziadek kupił Julce - ale sobie myślę, to jeszcze za wcześniej.

Wczoraj byliśmy u znajomych w gościach - no i trzeba coś małemu kupić (2,5 roczku) kupiłam zestaw ciastoliny Dinozaury. Jakie to fajne, robiliśmy dinozaury, kwiatki i drzewka, ciastolina ślicznie pachnie, jest dobrej jakości - a ponadto moja Julka też się bawiła - nie próbowała skonsumować dinozaura czy kwiatka. Więc i u nas cistolina zostanie usunięta z pudełka i zaczniemy lepić.

POLECAM :)
A dla Mam które mają w sobie duże dziecko (jak ja) super zabawa :) ja bawiiłam się świetnie

Do góry