reklama
filonka
Fanka BB :)
kittek- ja ksiazeczke sanepidowska kupywalam własnie w papierniczym, sa tez chyba w kioskach niektórych, lub tam gdzie maja tez xsero i przy tym papierzyska.
jak czytam o tych lalach, wózkach itp to wyć mi się chce:-(
jak czytam o tych lalach, wózkach itp to wyć mi się chce:-(
filonka
Fanka BB :)
wiem ze mam wspaniałego synka..i kocham go bardzo..ale moim pragnieniem rowniez jest miec dziewczynke.
sie biore....
sie biore....
ale ze mnie snobka ten maclaren mnie oczarował hehe:-) moje dziecię ma spacesówkę za 19,90 zakupioną w sklepie "wszystko po 5zł" i jest super nic w niej się nie dzieje chociaż Natalka wali wózkiem po ścianach, szafkach, drzwiach itp. a nawet jakby ją rozwaliła to nie było by szkoda ;-)
gosiek my kupowaliśmy do moich rodziców taką brameczkę u tego sprzedawcy http://allegro.pl/barierka-bramka-zabezpieczajaca-na-schody-i1723617915.html
gosiek my kupowaliśmy do moich rodziców taką brameczkę u tego sprzedawcy http://allegro.pl/barierka-bramka-zabezpieczajaca-na-schody-i1723617915.html
Ostatnia edycja:
elvie - my mamy wózek jak ten na pierwszym zdjęciu - jest ok, ale tak jak juz ktoś wcześniej powiedział, jak dziecko za mocno naciśnie za rączki to wózek scu do góry - zanim Julka załapała, że takie bach można zrobić i było trochę płaczu
reklama
Dziewczyny wczoraj w biedronce była (pewnie nadal jest) ciastolina (zestawy z akcesoriami) oraz wkłądy uzupełniające za 16,99
Dziadek kupił Julce - ale sobie myślę, to jeszcze za wcześniej.
Wczoraj byliśmy u znajomych w gościach - no i trzeba coś małemu kupić (2,5 roczku) kupiłam zestaw ciastoliny Dinozaury. Jakie to fajne, robiliśmy dinozaury, kwiatki i drzewka, ciastolina ślicznie pachnie, jest dobrej jakości - a ponadto moja Julka też się bawiła - nie próbowała skonsumować dinozaura czy kwiatka. Więc i u nas cistolina zostanie usunięta z pudełka i zaczniemy lepić.
POLECAM
A dla Mam które mają w sobie duże dziecko (jak ja) super zabawa ja bawiiłam się świetnie
Dziadek kupił Julce - ale sobie myślę, to jeszcze za wcześniej.
Wczoraj byliśmy u znajomych w gościach - no i trzeba coś małemu kupić (2,5 roczku) kupiłam zestaw ciastoliny Dinozaury. Jakie to fajne, robiliśmy dinozaury, kwiatki i drzewka, ciastolina ślicznie pachnie, jest dobrej jakości - a ponadto moja Julka też się bawiła - nie próbowała skonsumować dinozaura czy kwiatka. Więc i u nas cistolina zostanie usunięta z pudełka i zaczniemy lepić.
POLECAM
A dla Mam które mają w sobie duże dziecko (jak ja) super zabawa ja bawiiłam się świetnie
Podziel się: