reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Mój faworyt to także mały mclaren :-)

Kittek ja tez ostatnio mogłabym spać i spać a w rezultacie to i tak spie po 6 godzin :-)

reklama
Elwira bierz anabel:-)

baby born sie pruje
maklaren dla snobów

mowilam to ja - baba z gustem :-)

Kittek ja kawosz - 3 dziennie to min... albo raczej kawosz z przymusy- 4-5 godz snu na obrót bez wspomagacza nie da rady... specyfików niestety nie znam bo nie zazywam

Aniez badania robiłam z pół roku temu i były OK. Jutro będę robić badania do pracy. Ja generalnie sowa jestem i śpioch i strasznie boję się tego jak ja dam radę od września jak będę musiała ok 5:30 wstawać....

Elvie a nie chcesz dla małej gondolki? Maja ma silver crossa i jest mega zadowolona. Z takiego lala nie wypada, hehe.
Fakt faktem,że wrzuca do niego wszystko i wozi po domu więc ma w nim niezły śmietnik czasami,łącznie z prowiatnem dla lali i dla siebie.
http://allegro.pl/duzy-wozek-dla-lalek-silver-cross-ranger-nowy-i1729086976.html

tu jest drogi,ale może uda ci się jakąś aukcję wygrać. Np tą:
http://allegro.pl/wozek-dla-lalek-silver-cross-gondola-i1739910327.html

ps Dziewczyny w związku z badaniami muszę kupić książeczkę zdrowia abym mogła w sanepidzie zrobić badania. Tam ich oczywiście nie sprzedają więc moje pytanie brzmi: Gdzie taką mogę zakupić? Słyszałam,że w papierniczym.

kittek - a gondolka nie jest za duża i za ciężka dla naszych niusiek?? Ona na wczasach męczyła spacerówkę i dzisiaj też dopadła na spacerze spacerówkę i dlatego wybierałam spacerówkę właśnie:-)

Kittek, Ty kochana test zrób, a nie badania :-)

Elvie, ja bym najlżejszy wybrała, najniższy i ten który się składa w mały kawałek,bo nie raz będziesz go nosić na plecach, jak się Lence znudzi w trakcie spaceru :-)

O widzę temat wózeczków dla lalek:tak:
Ja zrobiłam interes życia i zakupiłam takowy za czteropak tyskiego;-)
Nasi sasiedzi z dołu robią remont i wystawili na klatkę schodową sliczny wózek dla lalki( gondola razem ze spacerówką) tylko trochę się zakurzył .Bardzo mi się spodobał więc wysłałam brata aby się podpytał czy czasem nie chcą go odsprzedać okazało się że ich wnuczce wózek sie nie podoba i spokojnie możemy go zabrać:tak: Wózeczek wyprałam A Helenka wozi w nim wszystko a jaka zachwycona :tak:
Wózek leciutki bo plastikowy.

reklama
Do góry