reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Isabela- Zamiast kwaitków i do śmiechu... hehehehe... seks gadżety wszelkiej maści, ale ładnie zapakowane, coby zgorszenia nie siać wśród ewentulanych ciotek, pociotek i babć... Mojemu bratu dawaliśmy zamiast kwiatków kawę i dobre winko i zostało to przyjęte z zadowoleniem :-)

reklama
Dziewczyny ja mam taka prosbe.Jak ktoras kupowala bramki na schody takie rozporowe prosze o linka.Szukam ale nie moge znalezc gdzie to bylo.Chyba kici cos takiego kupowala.
tak kici kupowała i zaraz kici poszuka tego modelu, bo kici jest bardzo z niej zadowolona bo to model bez nawiercania i się super trzyma :-)

EDIT:
o to był taki dokładnie model:
Y93 BRAMKA BARIERKA ZABEZPIECZAJACA NA SCHODY BLUE (1729039658) - Aukcje internetowe Allegro
musze tylko dodać, że jak się zdecydujesz na nią i Ci przyjdzie, to się nie dziw, że się wydaje krzywa i nierówna :-D bo ona się przy rozkręcaniu przy schodach równa :-) jakby co wszystko wytłumaczę.

widzę, że jest też wersja jakaś nowsza bardzo podobny typ:
T1 BARIERKA BRAMKA ZABEZPIECZAJĄCA KOJEC OGRODZEN (1724220419) - Aukcje internetowe Allegro

i wersja klasę wyżej od mojej:
METALOWA BRAMKA + ROZSZERZENIA + PRÓG 70-103cm (1720688310) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
W Lidlu bramki rozporowe od poniedziałku chyba po 89 albo 99zł ( nie pamiętam dokładnie). Nam jeszcze na dól brakuje ale się łudzę,że znów trafię na promocję promocji i jeszcze taniej kupię. W Lidlu jak czegoś z oferty nie sprzedadzą to później obniżają cenę.
Poprzednią zamiast za 89zł kupiłam za 39 :)

Dziewczyny byłam w przychodni i w aptece (nie znam nazwy,ale chyba jakaś sieciówka)
natknęłam się na promocję kapsułek MOLLER'S TRAN JUNIOR o smaku truskawkowym. Są w promocji z ponad 30zł na 4.99.
One są do żucia więc super dla starszaków,ale ja Mai wycisnęłam zawartość kapsułki tak jak tą wit D w kapsułkach.
Jeśli u was nie ma a któraś by chciała to mogę kupić.
Mollers Moller's JUNIOR Tran norweski dla dzieci - omega-3 witamina A D E - 36kaps - Apteka internetowa - leki produkty kosmetyki Vichy Roche-Posay Avene Galenic Ducray Klorane A Derma

Miałam się jeszcze Was pytać o jakiś dobry preparat na koncentracje (jak wiecie u mnie z tym ostatnio kiepsko) i jakiś taki dodający energii bo bym spała ostatnio nawet po 10godz na dobę. Kupiłam w aptece Bodymax. Też był w promocji w tej aptece 100 tabletek plus 30 tabletek Bodymax 50+ (dam mamie w prezencie) za 44zł kompet :)
BODYMAX PLUS 100 TABLETEK - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Kittek- orzechy, wszelkiej maści, Ty jesteś chuda, jak badyl więc możesz je jeść :-) i popijaj je wodą z wysoką zawartością magnezu, to najlepsze na koncentrację :-D

Aniez orzechy lubię i wcinam, w sumie więcej zimą ale teraz też często pistacje. Poza koncentracją to jakaś osłabiona jestem, jem nie za dużo,ale często więc to z pewnością z niedożywienia a raczej z przyzwyczajenia do dużej ilości snu. Przy mojej wcześniejszej pracy i przy spaniu Mai do 9 się rozleniwiłam i może to też dlatego.

Elvie a jaki ty masz sposób na to aby spać mniej i normalnie funkcjonować?

kittek - ja Flavon active polecam, bo się po nim czuję jakby z 5 red bulli wypiła, działa lepiej niz kawa, której nie lubię. Piję też koktajle wellness by oriflame;-)

Dziewczyny, a ja planuję młodej kupić wózek zabawkowy, bo szaleje jak widzi u dziewczynek wózki i od razu im je zabiera i pędzi ile ma sił w nogach z okrzykami radości. W SMYKU byłam, ale ceny strasznie wysokie, a wybór nijaki. Poszperałam na Alegro i wybieram z trzech, więc proszę o pomoc, bo nie wiem, co brać pod uwagę przy zakupie takiego wózka;-)
WOZEK DLA LALEK SPACEROWKA ZAPF BABY BORN 810149 (1720429238) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Annabell Wózek spacerówka dla lalek 762264 (1725744894) - Aukcje internetowe Allegro (to mój faworyt na ten moment)
MACLAREN spacerówka wózek dla lalek- NOWOŚĆ (1737220225) - Aukcje internetowe Allegro (a to faworyt M.:-D)

reklama
Kittek- a badania robiłaś? Nie zaszkodzi :-) Ja bym zrobiła, chociaż Ci powiem, że ja też śpioch jestem, teraz śpię po 10 h a lekką ręką pospałabym i 12 :-)

Do góry