reklama
nata - kiedy te farby do malowania palcami beda w biedronce?? czy juz sa??
od dzisiaj
9,90nata a po ile te farbki ??
jejku a my w ogóle mleka modyfikowanego nie kupujemy odkąd Q skończył 10-11 m-cy nienawidzi mleka... dajemy mu kaszki i jogurty.
nata a po ile te farbki ??
jejku a my w ogóle mleka modyfikowanego nie kupujemy odkąd Q skończył 10-11 m-cy nienawidzi mleka... dajemy mu kaszki i jogurty.
Ja wogóle kupiłam może ze dwa opakowania które oczywiście poszły do kosza
reklama
farbki z biedy tez juz mamy, do tego dokupilam jeszcze taki fartuszek ( cos kolo 7zl koszlowal) zeby sie dziec nie wymazal caly. tylko ze te farbki sa mikroskopijnych rozmiaroz, wiec ja obstawiam ze to 1 razowki beda. ale nic to, zabawa bedzie przednia.
Kittek, zazdroszcze tego nocnikowania Mai. Sebi jak widzi nocnik to ucieka gdzie pieprz rosnie! ze 2 tyg temu bylismy u znajomych i ich synek 2letni w czasie wizyty zrobil siku na nocnik. Mlody sie przygladal, przygladal i przed kilka dni wykazywal zainteresowanie tym urzadzeniem. ale kilka dni minelo i nocnik znowu jest beee wiec pieluchy ida w ruch. srednio 4-5 dziennie
Kittek, zazdroszcze tego nocnikowania Mai. Sebi jak widzi nocnik to ucieka gdzie pieprz rosnie! ze 2 tyg temu bylismy u znajomych i ich synek 2letni w czasie wizyty zrobil siku na nocnik. Mlody sie przygladal, przygladal i przed kilka dni wykazywal zainteresowanie tym urzadzeniem. ale kilka dni minelo i nocnik znowu jest beee wiec pieluchy ida w ruch. srednio 4-5 dziennie
Podziel się: