reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Sebi dostal te drewniana zabawke z biedronki - sorter ksztaltow i jest zachwycony. najwiecej frajdy sprawia mu wkladanie i wyjnowanie calej zabawki do / z pudelka:p

dostal tez tunel z ikei i przez 2 dni byla to ulubiona zabawka, ale potem sie znudzil i teraz lezy i pol mieszkania zajmuje...

Ten tunel fajna zabawa ale faktycznie szybko się nudzi. Najlepiej wziąć go zwinąć, na szafę na parę dni i znowu świetna zabawa:)

reklama
Megan, tak wlasnie zrobilam. wyjme za tydzien i bedzie nowa zabawka dla niego:p

a z nowosci, w tesco jest promocja na pieluchy Huggies rozna rozmiaty: 4 - 104sztuki za 49,99zl; 5 nie wiem ile sztuk ale za 55zl.

płaszczyki biedronkowe rewelacja. Taki słodki widok jak po mieszkaniu paradowały mi dzieciaki -żabka, biedronka, dinozaurek :-) (jeszcze raz dzięki nata)
kupiłam tez z biedy zabawkę z młoteczkiem,( bo Adas uwielbia mój do mięs ). Ale tłucze nim wszystko tylko nie klocki

natomiast tunel ikeowski jak narazie u nas od 3 msc jest hitem. Zwlaszcza jak kuzynka odwiedzi. Ale oczywiscie rozwijam go sporadycznie.
Czekam teraz na farbki do malowania rękami. Maja byc w biedzie. Mam pomysl na zdjecia a to tani rekwizyt

płaszczyki biedronkowe rewelacja. Taki słodki widok jak po mieszkaniu paradowały mi dzieciaki -żabka, biedronka, dinozaurek :-) (jeszcze raz dzięki nata)
kupiłam tez z biedy zabawkę z młoteczkiem,( bo Adas uwielbia mój do mięs ). Ale tłucze nim wszystko tylko nie klocki

natomiast tunel ikeowski jak narazie u nas od 3 msc jest hitem. Zwlaszcza jak kuzynka odwiedzi. Ale oczywiscie rozwijam go sporadycznie.
Czekam teraz na farbki do malowania rękami. Maja byc w biedzie. Mam pomysl na zdjecia a to tani rekwizyt

Mi takim młotkiem szymek zrobił dziury w ladzie pod TV za półtora koła :cool2::cool2:
never więcej mlodka

reklama
u nas taka zabawka z młodkiem kupiona była w ikei - jest schowana bo Julka zmierzał z młodkiem w kieerunku ukochanego telewizora tatusia - siła wyższa

w biedronie czekam jeszcze na farby do malowania paluszkami i na ciastolinę

Do góry