reklama
a były - tylko wieksze rozmiarya kaloszków dziecięcych nie było - pyta mój małż po spożyciu nadmiaru alkoholu
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
kurde, Wy tak hurtowo zamawiacie te płaszczyki, i chyba ja się skusze...nawet nie zwróciłam uwagi czy były u nas w biedzie, Jutro zajrze
Antoś zasypia, ja sącze piwo i ogólnie szału nie ma...cały czas myśli krążą wokół Zosi....
Byliśmy dziś u babci na wsi i przywieźliśmy tone ogórkó z babciowego pola do ukiszenia, młode swojskie ziemniaczki, i młodziutką cukinie- zieloną i żółta( tą drugą jadłam po raz pierwszy)ale pycha....
nic to, ide się wykąpać i czekam na wieści....dobre wieści
Antoś zasypia, ja sącze piwo i ogólnie szału nie ma...cały czas myśli krążą wokół Zosi....
Byliśmy dziś u babci na wsi i przywieźliśmy tone ogórkó z babciowego pola do ukiszenia, młode swojskie ziemniaczki, i młodziutką cukinie- zieloną i żółta( tą drugą jadłam po raz pierwszy)ale pycha....
nic to, ide się wykąpać i czekam na wieści....dobre wieści
kici nie ma ni jednego paszczyka ponizej 110.a to może jest żaba ? no ale jakby co to weź ten 110 będzie na zaś
Jak jutro bedzie to wezme
Sebi dostal te drewniana zabawke z biedronki - sorter ksztaltow i jest zachwycony. najwiecej frajdy sprawia mu wkladanie i wyjnowanie calej zabawki do / z pudelka
dostal tez tunel z ikei i przez 2 dni byla to ulubiona zabawka, ale potem sie znudzil i teraz lezy i pol mieszkania zajmuje...
dostal tez tunel z ikei i przez 2 dni byla to ulubiona zabawka, ale potem sie znudzil i teraz lezy i pol mieszkania zajmuje...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: