reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

nata no to 98 myślę będzie oki :-) ale super :-) jak to przeczytasz to napisz, a jak nie to dam Ci znać sms-em :-)

reklama
kici - zamówienie przyjęte :)
jutro jak będę wracać o ile to będzie jeszcze w godzinach pracy biedronki to kupię, a jak nie to w poniedziałek. Dinozaurów było dużo :)

kurde, Wy tak hurtowo zamawiacie te płaszczyki, i chyba ja się skusze...nawet nie zwróciłam uwagi czy były u nas w biedzie, Jutro zajrze

Antoś zasypia, ja sącze piwo i ogólnie szału nie ma...cały czas myśli krążą wokół Zosi....
Byliśmy dziś u babci na wsi i przywieźliśmy tone ogórkó z babciowego pola do ukiszenia, młode swojskie ziemniaczki, i młodziutką cukinie- zieloną i żółta( tą drugą jadłam po raz pierwszy)ale pycha....

nic to, ide się wykąpać i czekam na wieści....dobre wieści

Sebi dostal te drewniana zabawke z biedronki - sorter ksztaltow i jest zachwycony. najwiecej frajdy sprawia mu wkladanie i wyjnowanie calej zabawki do / z pudelka:p

dostal tez tunel z ikei i przez 2 dni byla to ulubiona zabawka, ale potem sie znudzil i teraz lezy i pol mieszkania zajmuje...

Ostatnia edycja:
reklama
u nas furorę robi namiot - zamek księżniczki z biedrony - Julka szaleje, wchodzi, wychodzi znosi tam zabawki, poscile z łóżeczka i się kładzie - powiem tylko, że namit stoi na balkonie

Do góry