reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
dziewczyny mam sprawe...

bylysmy dzis na spacerku z Ola i zgubilysmy jedna z najlepszych zabaek malej.... Strasznie lubila maskotke Hello Kitty kupiona w H&M, a pamietam ze w sklepie w Olsztynie juz jej nie bylo....

jakby ktorej sie rzucila w oczy taka czerwona robiona na truskaweczke to bylabym bardzo wdzieczna jakby nam zakupila...

o taka :HELLO KITTY maskotka TRUSKAWKA firmy H&M 18cm (1692626416) - Aukcje internetowe Allegro

A nie, nie... o tym już było, jak Ciebie nie było :-D My gustujemy w Australijskich, Chilijskich i w Hiszpańskich ;-)... co Ty z tą chińszczyzną :-D

Bo teraz gdzie się człowiek nie ruszy to made in china :)
Ja ostatnio piłam bułgarskie winka i są pyszne do tego tanie . Oni w ogóle mają tanioszkę alkohol ten swój . litr wódy kosztuje ok 25 zł

Ja ostatnio wypiłam morze wina na Węgrzech. I tam u producenta litr wina po...7,5!! i to jakiego! Muscat, Merlot, Kek Frankosz (nie wiem jak to to sie pisze) no i tzw. Bycza Krew...

reklama
Do góry