reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aniez ale mnie rozbawiłaś. Ja mam specjalne skarpetki do tych celów, hehe

ps. Aniam a ja jestem ryzykantka i od zawsze nawet skórzane adidasy tak piorę- tylko rzadziej niż materiałowe- tak raz na kilka miesięcy. Absolutnie nic się z nimi nie dzieje.
Ciemnych nie piorę bo nie ma potrzeby.
Ostatni zakup męża już wylądował kilka razy w pralce i wszystko z nim ok. Moje ferrari to już naście razy prałam. Tylko później absolutnie ich na grzejnik nie stawiam, tylko ręcznikami papierowymi wypycham zimą, latem sobie schną.

medium.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm
to, ze mam dzis zaplon nie teges to wiem, ale ni cholery nie czaje tego.....

Szuka w jakims realu chińszczyzny na przecence :)
he he tylko jak ten chiński klej się rozpuści to nie wiem czy pralkę domyjesz ..

bo ja bym stawiala, ze Pan Aniezowy w markecie tandetnych zoków (skarpet przyp. red.) szuka , ale w zwiazku z tym co mu tam za klej ma sie potem rozpuszczac???
Aniam, w Wawie macie skarpety na klej?:szok:

Katik padłam i wstać nie mogę. Boska jesteś!
Aniam chyba chodziło o chińskie buty a Aniezowy mąż chyba tanich skarpetek szuka

ps. wiem,że nie na tym wątku pisałaś,ale ja dziś też miałam numer z kawą.
Zrobiłam sobie kawę, postawiłam koło kompa, poszłam rozwiesić pranie, wróciłam do kuchni i chciałam znów kawę robić.

Ostatnia edycja:
Katiki... buhahahahahahahaha... no zdecydowanie zoków... 100% bawełny, nawet chińskiej, nie jest niczym podklejane... chyba... Skarpetki, skarpetki... przytargał, ale teraz spodnie piorę, to butki jutro (wściekł się, że na darmo leciał, ale mu wyjaśniłam, że nie na darmo, bo wino też kupił, o!).

hehehehehhe Katik....to mi humor poprawilas z tym klejem nie ma co hehe...
ja swoja droga dzis mam taki sam zaplon jak Ty, bo tez sie glowilam o jaki klej chodzi:)

he he ja o butach .. tak się pod wawą źle czyta bbuhhaahhaa ..

Ja tam skórkowych nie piorę gadajta co chceta , ja zboczeniec butowych skórkowe to tylko pasta i impregnaty , reszta do pralki :)

reklama
Nie no... tylko jeden market zaliczył, bo tylko jeden pod nosem jest :p zresztą on się brzydzi marketów i jedynie wino go zdopingowało :-D tak sądzę ;-)

Do góry