reklama
nata, dzieki za info. w poniedzialek wielkie polowanie najpierw na krede, bo ostatnio u nas to hit podworkowy, a potem na te farby do malowania palcami, ale widze ze na nie trzeba bedzie dluzej poczekac
Ostatnia edycja:
Dziewczyny w H&M jest super promocja!
Jeśli kupicie 3 rzeczy z wyprzedaży (nawet dodatki tj spinki czy opaski) to dostaniecie kartę na 20zł do wykorzystania na przełomie lipca i sierpnia. Ja dziś dostałam 2 )
Pytanie:
Czy któraś z Was kupowała ostatnio trampolinę na allegro lub w sklepie? Macie coś godnego polecenia?
Po wizycie u Wroni w Sarbinowie jednak zdedydowaliśmy,że kupimy trampolinę do ogrodu.
Maja rewelacyjnie się na niej bawiła, ja zresztą też, hihi
Jeśli kupicie 3 rzeczy z wyprzedaży (nawet dodatki tj spinki czy opaski) to dostaniecie kartę na 20zł do wykorzystania na przełomie lipca i sierpnia. Ja dziś dostałam 2 )
Pytanie:
Czy któraś z Was kupowała ostatnio trampolinę na allegro lub w sklepie? Macie coś godnego polecenia?
Po wizycie u Wroni w Sarbinowie jednak zdedydowaliśmy,że kupimy trampolinę do ogrodu.
Maja rewelacyjnie się na niej bawiła, ja zresztą też, hihi
Ostatnia edycja:
Katik
...jestem mamą...
te parabeny to juz chyba wszyscy producenci wycofali ze skladu...Z tego co pamiętam to one miały parabeny..
no no no , MamuskaMaja rewelacyjnie się na niej bawiła, ja zresztą też, hihi
Katik, niestety nie wszyscy wycofali. sprawdzilam dzis w tesco i w huggisowych chusteczkach nadal sa niestety methylparabeny takze nadal uwaznym trzeba byc.
Kitek, znajama kupila niedawno w biedronce taka duza ogrodowa trampoline. to z 1,5miesiace temu bylo i jest zadowolona. tyle ze ich w biedzie juz dawno nie ma wiec niewiele Ci pomoge.
Kitek, znajama kupila niedawno w biedronce taka duza ogrodowa trampoline. to z 1,5miesiace temu bylo i jest zadowolona. tyle ze ich w biedzie juz dawno nie ma wiec niewiele Ci pomoge.
W Tesco wyprzedaż ciuszków F&F - kupiłam młodej dwie pary spodni alladynek za 16zł i do tego trzy bluzeczki z tej samej serii za 22zł. Wzięłam takie na 12-18m-cy i kurcze za duże są, ale śliczne, więc będę tuczyć Lenolinkę
aniez
Fanka BB :)
No dobra... z innej beczki... jakiego macie operatora kom. i czy jesteście zadowolone, ja od lat Orange i trochę badziewną mają ofertę... więc jakieś podpowiedzi, u mnie może być nieco inaczej, bo robię tam za klienta biznesowego, ale chodzi mi o Wasze subiektywne opinie :-)
Aniez a mi ta ferta 6000tys. minut do 5 wybranych abonentów i 300 do wszystkich za 59 zł podoba, a tez miałam do play przechodić.
Jeszcze ani razu wszystkich nie wygadałam :-)
EDIT: Elvie a my mamy tesco ale nie mamy tych ciuszków a żałuje bo śliczne mają
Jeszcze ani razu wszystkich nie wygadałam :-)
EDIT: Elvie a my mamy tesco ale nie mamy tych ciuszków a żałuje bo śliczne mają
No dobra... z innej beczki... jakiego macie operatora kom. i czy jesteście zadowolone, ja od lat Orange i trochę badziewną mają ofertę... więc jakieś podpowiedzi, u mnie może być nieco inaczej, bo robię tam za klienta biznesowego, ale chodzi mi o Wasze subiektywne opinie :-)
Ja mamorange od siedniu lat więc dostałam teraz 40% więcej w abonamencie , do tego mam jakieś wielkie pakiety minut nie wiem nawet ile bo nigdy tego nie wydzwaniam a płacę 60 zł .
Mój mąż ma ere , oni mają w firmie więc jak przeszli z plusa do ery to jego rachunki się zmniejszyły z 400 do 150 zł mniej wiecej ale oni dzwonią w firmie za darmo a tak nie wiem jak ma pakiety minut ale ich wyklina jeśli chodzi o zasięg bo nie raz jest tak że jedzie autem i mu rozłącza bo się zasięg kończy u nas w domu też ja mam super a jemu przerywa .
Ja z orange jestem zadowolona
reklama
aniez
Fanka BB :)
Ja mam Orange od... od nie pamiętam kiedy i same warunki mi daja super, tylko telefonu nie chcą dac takiego co mi się podoba :-( a jak ja mam kaprys to zaczynam kombinować :-) no i pakiet internetowy kiepski a to dla mnie ważne.
No i jeszce jeden wał z Orangem- u mojej mamy zanika zasięg (inne sieci idą) więc ona będzie zmieniać operatora, a to może pociągnąć i mnie ;-) więc czekam na innych niż Orange użytkowników bo co oni maja dla mnie to ja już wiem ;-)
No i jeszce jeden wał z Orangem- u mojej mamy zanika zasięg (inne sieci idą) więc ona będzie zmieniać operatora, a to może pociągnąć i mnie ;-) więc czekam na innych niż Orange użytkowników bo co oni maja dla mnie to ja już wiem ;-)
Podziel się: