reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Naszykuj sobie jedną parę specjalnie do tego celu, hehe i włóż najlepiej po 1-2 parach aby było coś z prania oprócz butów, hehe :)

Patent na pranie świetny :-)
Nata- ja mam plastyczna wyobraźnię i w zasadzie zobaczyłam Ciebie z tą szczoteczką na adidaskiem :-D
Woreczki do prania bielizny też zapewne się nadadzą do tego celu (o ile ktoś, ma ich więcej)... ale skarpetka super sprawa! Dzisiaj piorę buty moich harpaganów (mąż zapewne stwierdzi, że oszalała, jak zadłubie w jego szafie za skarpetami :-D).

Patent na pranie świetny :-)
Nata- ja mam plastyczna wyobraźnię i w zasadzie zobaczyłam Ciebie z tą szczoteczką na adidaskiem :-D
Woreczki do prania bielizny też zapewne się nadadzą do tego celu (o ile ktoś, ma ich więcej)... ale skarpetka super sprawa! Dzisiaj piorę buty moich harpaganów (mąż zapewne stwierdzi, że oszalała, jak zadłubie w jego szafie za skarpetami :-D).

to naprawde komicznie wygląd bo często tak prałam :) a teraz nastał czas prania w skarpetach

Hehe to dziś będzie zbiorowe pranie butków w skarpetkach. Aniez worki się nie sprawdzają bo mają dziurki i buty się niszczą.

musze sprobowac z tymi skarpetami:) ja jeszcze nie pralam, bo Sebi nie chodzi sam na zewnarz, ale mialam w planie niedlugo sie za to zabrac tyle ze mam w pralce program do prania butow wiec planowalam tak sprobowac.

Mąż patrzył na mnie dziwnie, jak grzebałam w skarpetkach mrucząc pod nosem, że białych nie ma, bo jak ciemne zafarbują to kaplica... jak się dowiedział, jaki mam plan, patrzył na mnie dziwnie, no i postanowił twardo bronić swojej własności i stwierdził, że trzeba w markiecie jakieś tanie kupić, bo on swoich nie odda i kropka... no i zagadka dla wytrwałych, co czytają posty do końca: Gdzie jest teraz mój mąż :-D ?

Mąż patrzył na mnie dziwnie, jak grzebałam w skarpetkach mrucząc pod nosem, że białych nie ma, bo jak ciemne zafarbują to kaplica... jak się dowiedział, jaki mam plan, patrzył na mnie dziwnie, no i postanowił twardo bronić swojej własności i stwierdził, że trzeba w markiecie jakieś tanie kupić, bo on swoich nie odda i kropka... no i zagadka dla wytrwałych, co czytają posty do końca: Gdzie jest teraz mój mąż :-D ?

Szuka w jakims realu chińszczyzny na przecence :)
he he tylko jak ten chiński klej się rozpuści to nie wiem czy pralkę domyjesz ..
Ja tam piorę buty oprócz skórzanych oczywiście takich nie ruszam .
choć znam takich co i takie do reklamacji przynosili bo coś się stało .
ale wszelakie materiałówki trampki i tym podobne cuda jak najbardziej .
No i skórzane przemoczone buty już nie mają swoich właściwości .
Ale piorę w poszewce na poduszkę . Tak samo piorę materiałowe torebki , poszycia do wózka czy inne dziwne cuda

reklama
Do góry