reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja dzisiaj jade po jakies buty dla Borysa. Niestety ta moja pchła chce tylko chodzic nawet na spacerach , więc nie ma wyjscia porzadne buty kupic trzeba. Póki co jade do deichmana bo elefanty za 99 zl widziałam, albo do Bartka. Emeli u mnie nie ma...nie widzialam bynajmniej, no i inne tez mi w oczy nie wpadły. Cóż, zoabzcymy, mam jednak nadzieje, że dzisiaj kupie bo nie uśmiecha mi się po całym miescie za butami jeździc..

reklama
Ja dzisiaj jade po jakies buty dla Borysa. Niestety ta moja pchła chce tylko chodzic nawet na spacerach , więc nie ma wyjscia porzadne buty kupic trzeba. Póki co jade do deichmana bo elefanty za 99 zl widziałam, albo do Bartka. Emeli u mnie nie ma...nie widzialam bynajmniej, no i inne tez mi w oczy nie wpadły. Cóż, zoabzcymy, mam jednak nadzieje, że dzisiaj kupie bo nie uśmiecha mi się po całym miescie za butami jeździc..
ja tez ogladalam wczoraj
ciekawe czy o tych samych myslimy
byly w wersji granatowej i brazowej
moj w 22 sie zakwalifkiowal ale jeszcze nie kupilismy

Aniez to zmierz mu te buty daj cyne jaki rozmiar jakie chcesz modele i ja Ci kupie i tak będziesz ze 4 dychy do przodu jak Ci je wyśle - paranoja !! ja dla Szymka takie już nie roxzki tylko te następne kupiłam u nas za 79 baleriny dla dziewczynek z roczków chyba po 80 są . a zresztą jak będę któregoś dnia w tej okolicy na spacerku spytam o ceny .

Roczki Emelu we Wrocku chodza po 129 zeta i ani centa mniej :szok: ale są bardzo fajne, maja elastyczna podeszwę i sa super wykonane. Bartek dostanie takie jak zacznie chodzić. Na razie do stania przy wózku dostał 'tenisóweczki' coccodrillo po 20 zeta :-p
Taki model, tylko inny 'wzorek' i granatowa guma, a nie biała (potem może obfocę):
Roczki Emelu we Wrocku chodza po 129 zeta i ani centa mniej :szok: ale są bardzo fajne, maja elastyczna podeszwę i sa super wykonane. Bartek dostanie takie jak zacznie chodzić. Na razie do stania przy wózku dostał 'tenisóweczki' coccodrillo po 20 zeta :-p
Taki model, tylko inny 'wzorek' i granatowa guma, a nie biała (potem może obfocę) www.baby-center.com.pl/product.php?id_product=2625
co to za czkawka???
A buty juz widzialysmy. Przynajmniej ja na ostatnich fotkach juz sie dopatrzylam ;-)

ja tez ogladalam wczoraj
ciekawe czy o tych samych myslimy
byly w wersji granatowej i brazowej
moj w 22 sie zakwalifkiowal ale jeszcze nie kupilismy
Kwiatek, 22 ??????
Polina miala mierzona nozke ostatnio, i wyszlo 2.5 a to jest polskie 18.5 :-D

Mamusia
, dywanik cudny... Jakie ma piekne kolorki!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Aniez to zmierz mu te buty daj cyne jaki rozmiar jakie chcesz modele i ja Ci kupie i tak będziesz ze 4 dychy do przodu jak Ci je wyśle - paranoja !! ja dla Szymka takie już nie roxzki tylko te następne kupiłam u nas za 79 baleriny dla dziewczynek z roczków chyba po 80 są . a zresztą jak będę któregoś dnia w tej okolicy na spacerku spytam o ceny .

W stosownym czasie pomierze i dam Ci znać :-) Txh :-)

co to za czkawka??? Już się poprawiłam :tak::zawstydzona/y:
A buty juz widzialysmy. Przynajmniej ja na ostatnich fotkach juz sie dopatrzylam ;-)

Bo Ty jesteś mega spostrzegawcza :-p

Kwiatek, 22 ??????
Polina miala miezona nozke ostatnio, i wyszlo 2.5 a to jest polskie 18.5 :-D
Tez jestem w szoku- Bartek ma 20, jak na razie i uważałam, ze ma duuużą stópke :-D:sorry:

Mamusia, dywanik cudny... Jakie ma piekne kolorki!!!!!!!!!!!!!!!

Wronia super te butki, nie szukaj innych!

Mamusia dywanik piękny,też się nad nim zatsanawiałam,ale mamy pokój w zieleniach więc nie pasował.

Aniez rób tak jak Aniam pisze,albo zmierz Bartuli i zamów przez neta,albo bezpośrednio od producenta. Trampki świetne!!!

Elvie nie wiem u kogo ty jeszcze znalazłaś te kredki,ale u nas nikt takiego nie widział, hehe :)

Pytałyście o butki, które wybrałam dla Mai. One są z Bartka. Wrzucę linka jak znajdę. Wybrałam jeszcze takie z emelka tylko boję się bez mierzenia zamówić.

Laurce kupilam takie emelki:
E1940-6-1292327643.jpg

a na wiosne myslalam o takich(bo takie akurat maja u nas w sklepie a nie chce zamawiac przez neta):
E1525-1262078030.jpg

reklama
Do góry