reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniam, super ta stronka, poogladalam butki, ale jak tam sie po ludzku robi zamowienie? Toz tam ani cen nie ma, ani rozmiarow wybrac nie idzie. klikam na zamow, to mi pisze , ze zamowione, a skad niby wiedza jaki rozmiar chce?
Bezsensu... a juz chcialam mlodej kupic.

kici ja nie wiem o co moglabys prosic.Moze jakas garderoba wieksza by sie przydala.Mnie jak sie ktos pyta to wlasnie mowie ze najlepiej ciuszki.Tego nigdy za wiele.Nocnik tez fajna rzecz.Moze jakies klocki takie co pisala aniez.Tez sa swietne.

A butki cudowne.No tez nie kumam o co chodzi z tym zamowieniem i jak to zrobic.

Aniam, super ta stronka, poogladalam butki, ale jak tam sie po ludzku robi zamowienie? Toz tam ani cen nie ma, ani rozmiarow wybrac nie idzie. klikam na zamow, to mi pisze , ze zamowione, a skad niby wiedza jaki rozmiar chce?
Bezsensu... a juz chcialam mlodej kupic.

Z tego co wiem to do nich trzeba dzwonić i pytac o rozmiar i cene . ale nie jestem na 100% pewna bo ja od nich nie zamawiałam . Ja mam u siebie duży wybór

Aniam pytałaś ostatnio o crocsy? Ja znalazłam coś podobnego. W Deichmanie są w ofercie ala crocsy dla chłopców z Carsami, a dla dziewczynek z hello kitty. Wyglądają cuuuuuuuuudnie,sama bym Mai kupiła na basen,ale są od rozm 23.

Wybrałam butki dla Mai na wiosnę takie:
71317_72H_02.jpg

Kittek dzięki za cyne bo jednak nie będę inwestowała w crocsy bo kosztują cholerka od 130 do góry . bez przesady . piękne te buty

kittek śliczne buciki ! poprostu urocze gdzie je kupiłaś?

a my jednak kupiliśmy taki dywan bo kolorowe kredki schowały by się nam pod komodę i nie było by tego uroku
KHTfPHFKfREQEhHWHMCC.jpg

Ja chciałam M. kupić emelki pierwsze kroczki na roczek ale przez tą chorobę nic mu nie kupie bo pierwszy raz między ludzi zabiore go w niedziele... :-( a na oko to ja nie kupuje butów.

A buciki dla Maji cudne

kittek - śliczne buciki, napisz o nich coś więcej.. Czy są skórzane?

mamusia87 - dywanik cudny!! a te kredki to strasznie oklepane, choć również ładne;-)

reklama
Roczki Emelu we Wrocku chodza po 129 zeta i ani centa mniej :szok: ale są bardzo fajne, maja elastyczna podeszwę i sa super wykonane. Bartek dostanie takie jak zacznie chodzić. Na razie do stania przy wózku dostał 'tenisóweczki' coccodrillo po 20 zeta :-p
Taki model, tylko inny 'wzorek' i granatowa guma, a nie biała (potem może obfocę) www.baby-center.com.pl/product.php?id_product=2625

Ostatnia edycja:
Do góry