reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniez nie ma problemu jak coś to wyślę Ci numery modeli to oblukasz na szybko w necie albo jakieś foto strzele i na kom Ci wyślę i powiesz jakie . a swoją drogą to ja za zimowe emele dla szymka dałam 119 takie za kostkę skórkowe z owcza wełną w środku naprawdę zgłupieli z cenami .

śliczne te wasze buciki .

Ja narazie Oli kupiłam kapcie z befado bo ona skubana na spacerach ściąga skarpety i do buzi albo sobie wyciaga rajstopki i robi z nimi to samo z jak ma te kapcie to nie daje rady tego zrobić . Swoją drogą na allegro widziałam że bafado kosztują ponad 30 zł a u mnie 24-26

te same mierzylismy
na te w brązie sie napalilam ale tez poki co kupilam mu tansze trampkowate bo mimo ze chodzi to nie potrafi jeszcze w bucikach chodzic i na dworze tez jeszcze nie chodzil sam tylko po domu
no ale w kwietniu kupimy

tez jestem w szoku ze 22 ale nie ma tu zadnej pomylki
mierzylismy mu stópki oryginalna miarka z tej firmy elephanten czyli adekwatną do butów i asystowala nam przy tym pani sprzedawczyni
może będzie wysoki chłopak :)
a prospos nie wiem ile ma wzrostu bo nie mam centymetra w domu :( musze go zmierzyc
wage mial ostatnio 10500 na domowej wadze

Kwiatek pierwsze buty Szymka to były emele 22 własnie . a miał wtedy roczek . No i SZymek jest wysoki w porównaniu do dzieci w jego wieku

Aniam- z tych samych powodów co Wy, my mamy trampki :-) Poza tym młody lubi sobie na placu zabaw postać przy wózku, albo ławeczce :-)

reklama
aniam to może ja bym się do Ciebie uśmiechęła o buciki dla mojego... żeby miał w czym chodzić na spacerach... on ostatnio nauczył się ściągać jedne swoje buciki i je je... :eek:
Chciałabym jakieś zakryte oraz jakieś papcie może...

Do góry