reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Zgadzam się my kupiliśmy taki Dywan akrylowy FUN, rozmiar: 160 x 230 cm - Dywany z włókien syntetycznych, Dywany i wykładziny, Podłogi w sklepach Leroy Merlin Weronice jakies 3 lata temu...i teraz jest w piwnicy, dwa razy był u czyszczenia i dupa....niby malowała przy biurku a dywan zachlapany farbami i za cholere nie chce zejsc....wyglada strasznie a był taaaki ladny. Na wiosne spróbuje jeszcze go jakos czyscic ale jak się nie da bede musiala wywalic :-(
Wniosek taki, że z leroya nie warto kupować dywanów. A cena kosmiczna.

Maonka dokładnie ten dywan co podałaś linka na zdjęciu nie wygląda za ciekawie, a cenę ma kosmiczną. Ja tam z tego kredkowego jestem zadowolona. A Mai w pokoju nie mam w planach pozwalać jeść np obiadu więc może posłuży na dłużej :)

Mnie ten dywan wcale się nie podoba i się strasznie dziwiłam, że takie cholerstwo drogie kupili. No, ale ich sprawa.

Ja mam u szymka zwykły tani dywan z ikea kosztował 99zł teraz śa chyba droższe
IKEA | Tekstylia dla małych dzieci | Dywaniki dla dzieci | FABLER | Dywan
wszystko z niego schodzi :)

Podoba mi się ten dywan, ale pasowałby do małej pokoju zielony. Tylko kiedy ja będę w Ikeii? Chyba dopiero w lato. Czekam aż otworzą ikeę pod częstochową, wtedy będę częstym gościem :-)

no i szał ostatnio to szlaczki. Dostał ode mnie 2 książeczki do nauki szlaczków... i jest zabójstwo. Jedna to taka magiczna do pisania flamastrami (przy użyciu mokrej szmatki można to zmyć i dziecko bawi się od początku) a druga to normalna na ołówek... upomina się normalnie o nie

Aga wrzuć jakiegoś linka do tej zmazywanej. Kupię coś takiego chrześnicy.

reklama
Do góry