reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

acha
ostatnio chwalilam wozek ktory kupilam spacerowke silver cross - odwoluje co napisalam!!! kolko sie zepsulo!!!!! jak ja nie nawidze jak sie cos zepsuje, dzis juz zadzwonilam do sklepu i naskarzylam sie, w sobote go oddaje i kupuje inny!!!!!
nie cierpie silver cross!!!
jednak nie ma to jak moj stokke, tam sie nic nie popsulo i wyglada jak nowy..
buahahhaha
wybacz Justa, ale padlam, Ty wiesz czemu
hahhaha

reklama
przepiękne sukienki

muszę te co zakupiłam pofotować i wrzucić

ja rowerka nie kupuję, miałam dla Igora i nie był to trafiony zakup, za rok kupie ten taki first bike, czy jak to się nazywa

mnie już wszyscy atakują co kupić na roczek, a ja nie mam kiedy na allegro pobuszować

kupiliśmy wczoraj, więc powinien do piątku przyjść. schowam go wtedy na strych, ale najpierw rzecz jasna oblookam i będę mogła ocenić jakość wykonania. Jak chcesz to dam znać jak się prezentuje na żywo

koniecznie
interesuje mnie jakie dokładnie ma koła czy gumowe - znaczy sie czy ciche, czy pół wsi będzie słyszało, że Julka wyszła na rower :pP i to jak ogólnie jest wykonany, czy jest w miar ę zwrotny lekki itp

w opisie tego rowerka jest napisane że koła zapewniają cichą jazdę :-D dlatego z resztą się zdecydowałam na niego ;-)

reklama
Anna je też nie kupuję Szymek jakoś nie bardzo lubił wole jeździki , bo potem w domu w zime na tym śmiga , rowerek w sumie jest na to lato tylko w domu się tym nie pojeździ za bardzo a na przyszłe dzieciaki pewnie go oleją

Do góry