reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Och, ja tez nie cierpie prania recznego. Moja pralka ma caly wachlarz programow, a i tak wszystko laduje na programie 32 min/50stopni. Pol godziny i pranie zrobione :-)

aniam super ta czapeczka! sama bym chciala taka dla mojej Oli, ja nie lubie zawiazywanych czapeczek, a ta ktora Ty kupilas juz wogole super. musze sie rozejrzec za taka u nas.

Nata zakupy super, tunika i spodenki swietne, szkoda ze ja nie zdazylam do tego sklepu, dopiero jutro bede w Olsztynie :( szkoda

mamusia kapcie super:)

co do prania to mi sie popsula pralka, czekam az B wroci zeby cos z tym zrobic, poki co nosze pranie do mamy czyli do bloku obok:)

dziewczyny jesli ktoras ma kolo siebie Textil Market to maja rajstopki Woli takie ciensze przecenione na 2.40, fajne sa bo sa cienkie ale dosc kryjace, bawełniane i ladne kolorki maja, ja kupilam Oli biale, zolte i fioletowe.byly jeszcze rozowe, zielone i niebieskie wiec moze i dla chlopcow by sie nadaly. Takie ciensze w sam raz do siekenek na imprezy urodzinowe babli:)

Ostatnia edycja:
Ja też mam ale i tak wszystko wrzucam na normalny program . I jakoś nic nie popsułam jeszcze :)

To tak jak ja. Mam ten program, ale nie używam.

Co do wózków dla lalek, to ten drugi typ, któraś z kwietniówek ma go, ale nie pamiętam która. Widziałam na fotkach.
Przyszłościowo to chyba ten 1 typ.
Bo FP to wydaję mi się na teraz. Może służyć jako pchać dla Oli.

reklama
Do góry