reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Katik super ta torba, chyba sama ja kupie bo jadac na cwiczenia wygldaam jak wielblad, a na cwiczenia zabieram duuuuuuuzo rzeczy, nie daj Boze mam jeszcze jakas wizyte u lekarza w Olsztynie to wtedy juz wogole zapakowana jestem jakbym na tydzien wyjezdzala:)

dziewczyny a co myslicie o takim wozku? Wozek EURO CART LIRA 4 +folia+okrycie+kurier+5xGR (1493471715) - Aukcje internetowe Allegro
u nas spacerowka bedzie uzywana tylko do wyjazdow no i jak bede jezdzila z mala do Olsztyna pociagiem. mam wozek wielofunkcyjny, teraz Ola jezdzi w ej czesci spacerowej, ale ona wazy 15kg...no i ma dosc zabudowana bude wiec na lato bedzie kipeksa tymbardziej ze jest w ciemnym fiolecie...poza tym Ola jeszcze srednio utrzymuje stabilna pozycje dlatego chcialam taki bardziej masywna spacerowke. Te ogladalam w hurtowni i sa fajne, zwrotne, podniose go z siedzaca tam Olka...
i co radzicie-3kolowca czy 4?

Katik super ta torba, chyba sama ja kupie bo jadac na cwiczenia wygldaam jak wielblad, a na cwiczenia zabieram duuuuuuuzo rzeczy, nie daj Boze mam jeszcze jakas wizyte u lekarza w Olsztynie to wtedy juz wogole zapakowana jestem jakbym na tydzien wyjezdzala:)

dziewczyny a co myslicie o takim wozku? Wozek EURO CART LIRA 4 +folia+okrycie+kurier+5xGR (1493471715) - Aukcje internetowe Allegro
u nas spacerowka bedzie uzywana tylko do wyjazdow no i jak bede jezdzila z mala do Olsztyna pociagiem. mam wozek wielofunkcyjny, teraz Ola jezdzi w ej czesci spacerowej, ale ona wazy 15kg...no i ma dosc zabudowana bude wiec na lato bedzie kipeksa tymbardziej ze jest w ciemnym fiolecie...poza tym Ola jeszcze srednio utrzymuje stabilna pozycje dlatego chcialam taki bardziej masywna spacerowke. Te ogladalam w hurtowni i sa fajne, zwrotne, podniose go z siedzaca tam Olka...
i co radzicie-3kolowca czy 4?

wygląda fajnie - ja bym brała 4 kołowy - jednak to łatwiej wjechać po podjeździe na schodach, jakoś tak stabilniej wózek wygląda jak ma 4 koła

Waga wózka zachęca - cena też nie jest kosmiczna espiro metro jest droższy i cięższy - więc jak masz możliwość wypróbowania go z Olą w środku, czy jest zwrotny, łatwo się prowadzi.

A ja wam się pochwalę co Mai od babci kupiłam na roczek:
Wózek silver cross, udało mi się wylicytować nowy po ekspozycyjny,ale wygląda jak nówka w kartonie) za niecałe 100zł i odebrałam w Koszalinie
DUZY WOZEK DLA LALEK SILVER CROSS RANGER NOWY (1512771578) - Aukcje internetowe Allegro

tak samo z lalą, wylicytowałam za 51 zł :)))
CHOU CHOU 903148 LALKA "NAUKA CHODZENIA" (1515671266) - Aukcje internetowe Allegro

A koło nosa przeszedł mi niestety taki wózek-parasolka. Prawie nówka z Anglii, został wylicytowany za 210,a ja dałam 199 i zapomniałam o licytacji...
Katik czy możesz mi napisać jakie jakościowo są te wózki i ile mniej więcej kosztują w UK?
COSATTOPINKBOK.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry