reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny znalazłam fajny prezent dla Mai na roczek, może i wam się spodoba. Piszą,że od 3 lat,ale myślę,że Mai się spodoba już teraz.
Ks Kids NAMIOT DOMEK Sklep Pilki Tarcza 3w1 #10506 (1490380183) - Aukcje internetowe Allegro

Napiszcie proszę czy kupię jakąś w miarę dobrą parasolkę do 200zł. Nam w zasadzie przyda się tylko na wyjazd, do samolotu i na wakacjach. Ta Dagsilowa mamas&papas kosztuje chyba więcej na necie?

na allegro widziałam sporo poniżej 200zł

Zmieniam zdanie jak baba w ciazy i dogodzic mi nie idzie!
Poczlapalam dzis do Clarksa w celu rekonesansu ;-)

I co? I chyba buty u nich jednak kupie, ale to za jakis czas. Poki co Polka stawia pierwsze kroczki z pchacze,, ale do pelnego chodzenia jeszcze troche czasu....
Mila babeczka wytlumaczyla mi wszystko od a do z w kwestii doboru butow, zmierzyla Polince nozke na dlugosc, i wysokosc podbicia.
Nie wiem jak kupuje sie buty w PL dla takich maluchow, ale bylam sporo zaskoczona tym, ze ktos sie zainteresowal nawet wysokoscia podbicia, a buty tutaj oprocz standardowej numeracji maja jescze literki, ktore wlasnie zalezne sa od podbicia.
Pola na ta chwile wchodzi w buty 2.5G (bardzo mala stopeczka) i mierzylysmy takie:
http://assets.clarksmcr.com/products/2/0/3/20343108_A_p.jpg i oczywiscie niewiele brakowalo a juz bym je kupila, bo tak cudnie wygladaly na Polusiowej nozce :-D

Pozatym babka doradzila nam przychodzenie co 3- 4 tygodnie do sklepu w celu sprawdzania ta ich miarka czy dziecku nozka nie urosla i czy nie trzeba zmienic butkow :eek:

Byłam kupić dzisiaj buty dla J. bo takie ciepełko a on tylko zimówki ma... no i postanowiłam że do przedszkola to adidasy mu potrzebne a poza tym jakieś wyjściówki eleganckie... no i zostawiłam prawie 200 zł w sklepie... adidaski ma Geoxa za 109 (a i tak przecenione ze 150) a ładne butki ma Emelki za 89 zł... niestety Emelowskie adidasy mu sie nie podobały i nawet na nogę nie dał sobie założyć :no: znalazł sie znawca :-D

wklejam ostatnie zakupy
u3.jpgu7.jpgu6.jpgu5.jpgu4.jpgu2.jpgu1.jpg

najważniejszy zakup to oczywiście TRON (Różowy - innych nie było)

reklama
Do góry