reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

zielona- cudowne te butki:)
ja tez sobie wypatrzalam w befado dla toska - ale nie wiem czy kupic mu teraz takie juz typowo letnie takie z wywietrznikami czy takie ciezsze i wyzsze wiosenno jesienne- chociaz jeszcze nie chodzi i podejrzewam ze do maja m utak zostanie

rajtuzki tez cudne..
w najblizszych dniach musze rozejrzec sie za powiekszeniem garderoby dla Antka bo na wiosne mało mamy- a wszystkie dresikowe spodenki jakie ma nie nadaja sie na wyjscia bo sa poprzecierane od raczkowania- wczoraj juz wyrzucilam pierwsza dziurawa pare . Wiec musze wyposarzyc sie w dresiki , bluzeczki i bodziaki bo juz tez mi wyrasta

za to ja kupilam sobie wczoraj super ciuch- wpadlam zobaczylam, zakochalam sie i kupilam - sliczna skórke w reserved taka na wiosne ramoneske

reklama
Kamisia skoro nie chodzi to nie kupuj butków... bo zanim zacznie to mu nóżka urośnie i szkoda kasy... a jak chcesz żeby tylko ładnie wyglądalo to są i ładne papućki

Aniam pytanie do Ciebie, jaką wy macie tą torbe dla małej na rzeczy z którą byłaś na spotkaniu bo poszukujemy własnie takiej duuuuuużej gdzie wszystko upchniemy ??

Pochwale sie, ze Natalka ma juz kupiona parasolke. To prezent od babci na roczek, wiec jeszcze miesiac postoi zanim zaczniemy uzywac. Pojechalysmy do sklepu z zamiarem kupienia Espiro Metro, ale zakochalam sie w Inglesinie Trip, kolor wrzosowy. Drozszy troche od espiro, ale to nie ja placilam :-) Reasumujac, fotelik jest, wozek jest, mozna jechac na wczasy :-D

reklama
Pochwale sie, ze Natalka ma juz kupiona parasolke. To prezent od babci na roczek, wiec jeszcze miesiac postoi zanim zaczniemy uzywac. Pojechalysmy do sklepu z zamiarem kupienia Espiro Metro, ale zakochalam sie w Inglesinie Trip, kolor wrzosowy. Drozszy troche od espiro, ale to nie ja placilam :-) Reasumujac, fotelik jest, wozek jest, mozna jechac na wczasy :-D

sliczna ta spacerówka - może też zmienie zdanie

Do góry