oj sama malowałam - cały weekend stałam z pędzelkiem i farbą ale efekt jest fajny - teraz jak już są meble to domaluje jeszcze kilka na szafie będzie stał kot i jeszcze jakiegoś misia pod oknem. Tylko muszę znaleźć chwilkę wolnego
reklama
filonka
Fanka BB :)
nata- ładny pokoik
za 2 tyg ide na ur do mojego chrzesniaka bedzie mial roczek.pomyslalm ze moze kupie mu basen ..zbliza sie lato bedzie wsam raz ... a moze cos takiego....WYPRZEDAZ SUPER BASEN SŁOŃ ZE ZJEZDZALNIĄ 12441 (1467884558) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy lepiej juz cos wiekszego ale dla dziecka .???
BASEN OGRODOWY 244x66cm ROZPOROWY Bestway 57008 (1476770709) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy czy cos takiego?
za 2 tyg ide na ur do mojego chrzesniaka bedzie mial roczek.pomyslalm ze moze kupie mu basen ..zbliza sie lato bedzie wsam raz ... a moze cos takiego....WYPRZEDAZ SUPER BASEN SŁOŃ ZE ZJEZDZALNIĄ 12441 (1467884558) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czy lepiej juz cos wiekszego ale dla dziecka .???
BASEN OGRODOWY 244x66cm ROZPOROWY Bestway 57008 (1476770709) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy czy cos takiego?
Ostatnia edycja:
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
tez wybralabym pierwszy
aniez
Filonka- ja wybrałabym jakąś mniejszą wersję, skoro ma to by basen dla roczniaka :-) Nie wiem, czy akurat tę, którą pokazałaś, bo jakos do mnie the prysznic i ślizgawka nie przemawiają (nie wiem, czy to bezpieczne, no i zuzycie wody wzrasta hehehe) :-) ale na pewno nie drugi.
Ostatnia edycja:
filonka
Filonka- ja wybrałabym jakąś mniejszą wersję, skoro ma to by basen dla roczniaka :-) Nie wiem, czy akurat tę, którą pokazałaś, bo jakos do mnie the prysznic i ślizgawka nie przemawiają (nie wiem, czy to bezpieczne, no i zuzycie wody wzrasta hehehe) :-) ale na pewno nie drugi.
no mysle ze wybiore pierwsz opcje. wlasnie zastanawiam sie na czym polega ten prysznic. ale mysle ze jak sie podlaczy szlauch to ta woda jest z prysznica a jak nie to nie, bede dzwonic i pytac.a co do bezpiecz to zaden basen nie jest bezpieczny. zawsze musi ktos przy dziecku byc by se krzywdy nie zrobiło.
własnie dzwonilam i ta fontanna jak woidac na obrazku jest odlaczana. jesli nie jest wlaczona pompa z woda to nie dziala. zostaje tylko basen. a 60 cm wysokosci basenu to jedna z najmniejszych opcji basenu przeznaczonego wlasnie dl malych dzieci
Ostatnia edycja:
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Filonka, skoro masz dzwonic, dowiedz sie prosze ile ten basen wazy :-)
reklama
filonka
Napisalam wiadomosc do goscia o inne zapytanaa, bo przez tel to on niebardzo sie orientowal w tym wszystkim. Ajak napisze to moze lepiej mi wytlumaczy co i jak.
Podziel się: