reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aga z opisu produktu
Jednorazowe majteczki do pływania Huggies Little Swimmers przeznaczone są dla dzieci, które są aktywne, nie tracą czasu na mało ważne sprawy i przede wszystkim lubią bawić się w wodzie.
Majteczki Huggies Little Swimmers posiadają unikalny wkład chłonący, który nie pęcznieje w wodzie. Dzięki temu Wasze szkraby będą mogły swobodnie ich używać i jednocześnie bawić się tam, gdzie zazwyczaj w tradycyjnej pieluszce nie miały wstępu.

Dzięki wyjątkowej konstrukcji i specjalnym materiałom majteczki Huggies Little Swimmers nie ulegają zniszczeniu po zamoczeniu w wodzie.
Ich doskonale wyprofilowane falbanki zapobiegają przeciekaniu, a elastyczne boki łatwo dopasują się do talii Waszego dziecka, zapewniając mu wygodę, higienę i bezpieczeństwo. Uniwersalne zapięcia ułatwią zdejmowanie i zakładanie. Wyglądają jak normalne kąpielówki.

Pieluszki przeznaczone na basen, plażę lub kąpielisko. Będą idealne dla każdego małego pływaka
tylko trzeba uważać coby dobrze dziecku na tylek naciągnąć :tak:

reklama
Ja znowu w kwestii fotelików :-p
postanowiliśmy że J. też musi mieć nowy fotelik bo ten co ma to nie ma zabezpieczeń w razie zderzenia bocznego. Dlatego musze kupić 2 foteliki...
I tak:
Dla starszaka mamy trzy rozwiązania:
1. Bebe Confort Moby
2. Maxi Cosi Rodi
lub
3. Sunshine Kids Monterey Booster

Dla Młodszaka znaleźliśmy dwa które zadowalają nas zarówno w kwestii bezpieczeństwa jak i ceny:
1. Bratix Evolva 1-2-3 Plus
lub
2. Recaro Young Sport

Wiem że Recaro young jest przez niektóre dzieciaki używany a co z pozostałymi ma któraś lub wasi znajomi?? będę wdzięczna za opinie. Niestety na nic lepszego nas nie stać...

nie powinny przepuszczac - u nas Julka pływa odkąd skończyła 5 miesięcy i jeszcze nie zdarzyło sie, aby coś z pieluszki na basenie uciekło

pieluchy na basen używaliśmy i huggiesów i rossmanowych, z żadnych nic nie wyciekło, ale tylko sikanie było, więc połowicznie sprawdzone ;-)

Agnieszka, my dla starszej kupiliśmy Cybex Solution X Plus (z welurową tapicerką). Dobre ma wyniki w testach a kupiliśmy go za bodajże 399. Młodej odpowiada, a ma nieco odchylany zagłówek, a nie tylko całe oparcie. Sunshine mąż oglądał na żywo, bo tez braliśmy pod uwagę i mu się nie podobał.

Ulanka to niezłą cene trafiliście bo ja jak sprawdzałam to cybex po ponad 600 zł jest więc niestety odpada...
a co do Sunshine co się mężowi w nim nie podobało??

Wiesz co, on go obejrzał i mu się nie po prostu nie spodobał. Tyle się dowiedziałam - że nie i już. A Ty szukasz z isofixem?

nie bez ponieważ foteliki będą przekładane z VW Polo rocznik 94 gdzie isofixa niet do Kia Ceed rocznik 2008...
acha czyli chodzi po prostu o subiektywne odczucie ;-)
u nas pewnie wybór ostateczy podejmie J. :-d

reklama
Do góry