reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Aga z opisu produktu
Jednorazowe majteczki do pływania Huggies Little Swimmers przeznaczone są dla dzieci, które są aktywne, nie tracą czasu na mało ważne sprawy i przede wszystkim lubią bawić się w wodzie.
Majteczki Huggies Little Swimmers posiadają unikalny wkład chłonący, który nie pęcznieje w wodzie. Dzięki temu Wasze szkraby będą mogły swobodnie ich używać i jednocześnie bawić się tam, gdzie zazwyczaj w tradycyjnej pieluszce nie miały wstępu.

Dzięki wyjątkowej konstrukcji i specjalnym materiałom majteczki Huggies Little Swimmers nie ulegają zniszczeniu po zamoczeniu w wodzie.
Ich doskonale wyprofilowane falbanki zapobiegają przeciekaniu, a elastyczne boki łatwo dopasują się do talii Waszego dziecka, zapewniając mu wygodę, higienę i bezpieczeństwo. Uniwersalne zapięcia ułatwią zdejmowanie i zakładanie. Wyglądają jak normalne kąpielówki.

Pieluszki przeznaczone na basen, plażę lub kąpielisko. Będą idealne dla każdego małego pływaka
tylko trzeba uważać coby dobrze dziecku na tylek naciągnąć :tak:

reklama
Ja znowu w kwestii fotelików :-p
postanowiliśmy że J. też musi mieć nowy fotelik bo ten co ma to nie ma zabezpieczeń w razie zderzenia bocznego. Dlatego musze kupić 2 foteliki...
I tak:
Dla starszaka mamy trzy rozwiązania:
1. Bebe Confort Moby
2. Maxi Cosi Rodi
lub
3. Sunshine Kids Monterey Booster

Dla Młodszaka znaleźliśmy dwa które zadowalają nas zarówno w kwestii bezpieczeństwa jak i ceny:
1. Bratix Evolva 1-2-3 Plus
lub
2. Recaro Young Sport

Wiem że Recaro young jest przez niektóre dzieciaki używany a co z pozostałymi ma któraś lub wasi znajomi?? będę wdzięczna za opinie. Niestety na nic lepszego nas nie stać...

nie powinny przepuszczac - u nas Julka pływa odkąd skończyła 5 miesięcy i jeszcze nie zdarzyło sie, aby coś z pieluszki na basenie uciekło

pieluchy na basen używaliśmy i huggiesów i rossmanowych, z żadnych nic nie wyciekło, ale tylko sikanie było, więc połowicznie sprawdzone ;-)

Agnieszka, my dla starszej kupiliśmy Cybex Solution X Plus (z welurową tapicerką). Dobre ma wyniki w testach a kupiliśmy go za bodajże 399. Młodej odpowiada, a ma nieco odchylany zagłówek, a nie tylko całe oparcie. Sunshine mąż oglądał na żywo, bo tez braliśmy pod uwagę i mu się nie podobał.

Ulanka to niezłą cene trafiliście bo ja jak sprawdzałam to cybex po ponad 600 zł jest więc niestety odpada...
a co do Sunshine co się mężowi w nim nie podobało??

Wiesz co, on go obejrzał i mu się nie po prostu nie spodobał. Tyle się dowiedziałam - że nie i już. A Ty szukasz z isofixem?

nie bez ponieważ foteliki będą przekładane z VW Polo rocznik 94 gdzie isofixa niet do Kia Ceed rocznik 2008...
acha czyli chodzi po prostu o subiektywne odczucie ;-)
u nas pewnie wybór ostateczy podejmie J. :-d

reklama
Do góry