reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Onka dzięki!!!
Doszłam do wniosku że muszę kupić 2 foteliki :szok:
bo ten co mam dla J. to nie będę nic mówić :zawstydzona/y:
Więc musze i 15-36 i w związku z tym najlepiej 9-36 zakupić...

Agnieszka ja polecam ten
FOTELIK SAM. KIDDY GUARDIAN PRO 9-36KG+GRATISY (1419282803) - Aukcje internetowe Allegro
już wiele razy pisałam, Igor ma taki tylko starszy model, teraz taki dla Alicji kupiłam.

batman jest w realu za 29,95. jak chcesz to zobacz sobie w gazetce na ich stronie. stroj jest na str 16 tylko w tej gazetce o premii punktowej.

dzięki wielkie, jutro podskoczę don reala
chociaż kowboj na razie zaakceptowany, więc zobaczymy na miejscu

Znam kilka osób w moim wieku wychowanych w bardzo bogatych rodzinach w których było wszystko łącznie z gosposią w domu . I tych ludzi których znam sa to ludzie wykształceni , normalni , nie obnoszący sie ze swoją kasą czy rzeczami na które ich stać . tacy ludzie mają na wakacje i inne rzeczy a kupowanie drogich rzeczy wcale nie oznacza że dziecko bedzie snobem . Mam taką bardzo bogatą sąsiadkę z którą chodze z dzieciakami na spacery jak miała 16 lat tyrała w mcdonaldzie , lub jak chciała na lody to myła tacie auto . Jej brat ma 14 lat i jest najleoszym uczniem w naszym mieście na stypendium naukowe i sportowe .
Jest też różnica miedzy ludzmi którzy maja kase od zawsze ( czesto są normalnie ) a takimi dorobkiewiczami co się szybko dorobił a nie miał nic . TYm zwykle palma odbija:tak::tak: No i wszystko zalezy z jakimi ludzmi miał się styczność . Ja jakoś trafiłam na same dobre przykłady .

Też tak uważam.
Jak ktoś ma kasę to i na ubrania i na wczasy ma, więc nie stoi przed takim wyborem
Ja bym tyle nie wydała na ciuchy, bo byłoby mi szkoda, ale na zabawki wydaję dużo, a pewnie jak jeszcze więcej kasy byśmy mieli to bym jeszcze więcej wydała. No bo jakoś zawsze sobie mówię, no mam to czemu mam odmawiać Młodemu, niech ma.
Dlatego też myślę, że dobrze, że mam dwoje dzieci to Tak Igora nie rozpuszczę strasznie

anna - ja na zabawki też sporo wydaje . ostatnio to juz sobie przykręciłam śrube bo SZymek ma tego mase , powiedziałam że następna na dzień dziecka dopiero . Ale jak tu się powstrzymać jak on kocha kolejki TOmka a tyle jest jeszcze części które mógłby mieć:-D:-D
Z ubraniami nie wariuje bo ja sama prowadziłam sklep i wiem jakie sa marże i ile te ubrania sa tak naprawę warte . więc kupuje hurtem na przecenach.

dziewczyny gdzie kupujecie legginsy dla malych slicznotek?:) jakos nie moge u nas niczego znalezc....w wojciku mieli tylko, skusilam sie na nie, ale jakos 30zl to wg mnie na leginsy rozm 68/74 to troche duzo...ja za swoje 20zl place hehe

Aniam dokładnie czemu u nas ciuszki dla dzieci muszą być takie drogie, szczególnie buty, to jakaś masakra.

Marta ja Młodą w Londynie obkupiłam, bo tam straszna taniocha, jak teraz znowu polecimy, muszę jeszcze większy zapas zrobić.. Ostatnio fajne, ale w komplecie, w auchan z bluzeczką kupiłam, po przecenie było, chyba 32 zeta płaciłam. Jak jakościowo to dopiero za jakiś miesiąc będę wiedziała. Ale cena nie zawsze idzie z jakością, bo kupiłam Alusi jak jeszcze tylko leżała z cocodrilo leginsy i po kilku praniach się takie ble zrobiły.

bylam w lidlu.

nabylam rajty, skarpetki i sliniaki - wydaja sie spoko
zobaczymy po praniu:)

zrobilam zapas pampkow bo po 39,99 :-)

Marta ja fajne za 10 zł w H&M w przecenach kupiłam, jeszcze mam dwie pary super z lumpka :) Wogóle to coraz bardziej jestem na tak jeśli chodzi o lumpki. Koleżanka poleciła mi taki fajny, gdzie są prawie same rzeczy dla maluszków. Ostatnio obkupiłam małą, za 40 zł kupiłam torbę super ubranek :)

tez mam jeden taki sprawdzony gdzie kupuje malej super rzeczy:)

musze w takim razie h&m odwiedzic. bede w srode w olsztynie, jade z tesciami mam nadzieje ze nie beda mieli nic przeciwko zeby tam podjechac. Moze trafie na jakas przecene :D

a u nas w lidlu pampki wykupili:) zaszlam w drodze powrotnej z olsztyna i zastalam puste kosze.... naszczescie rano maja wylozyc a tesciowa ma obok wizyte u okulisty wiec zajdzie i mi tez zapas zrobi:) poki co nabylam rajstopki, wydaja sie calkiem calkiem tylko na moje oko jakies takie duze sa, ja wzielam Olce rozm 62/68 a w pasie troszke luzne no i u nas odwieczny problem ze stopami bo zawsze sa za szerokie...

reklama
Do góry