reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny od czwartku w Tesco super promocje na rzeczy bobowity.
Z tego co pamiętam (mogę się o kilka groszy pomylić)
Kaszki mleczne dwie za niecałe 9 zł (jedna po 4,44)
Deserki po 1,7 (przy zakupie 6- 6 w cenie 4)
Obiadki po 3,20 (przy zakupie 6- 6 w cenie 4)

Pampersy i huggisy też w promocji :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny od czwartku w Tesco super promocje na rzeczy bobowity.
Z tego co pamiętam (mogę się o kilka groszy pomylić)
Kaszki mleczne dwie za niecałe 9 zł (jedna po 4,44)
Deserki po 1,7 (przy zakupie 6- 4 w cenie 6)
Obiadki po 3,20 (przy zakupie 6- 4 w cenie 6)

Pampersy i huggisy też w promocji :)

nie wiem czy ja mam dzisiaj ograniczenia myslowe czy miało być przy zakupie 6 - 6 w cenie 4 ?? bo 4 w cenie 6 to żaden interes ;-) no chyba że to ma być 6 zł ;-) a ja nierozgarnięta :-D

Nie ma sprawy. Tylko musiałam dokładne wskazówki otrzymać.
Jak tylko będzie co chcecie to kupię.
Lecę 16 marca, więc macie czas, aby się zastanowić

Anna - ja Ci od razu mogę napisać , leginsy dla OLi jakieś takie na 86 kolory obojetne co ci się tam spodoba - ze 3-4 pary . Jakby były jakieś ładne bluzeczki tanie takie na 86 bawełniane to ze dwie sztuki ( długi rekaw takie żeby były na przyszłą zime - byle nie białe:-D:-D.
I dla SZymka jakiś np 2pak dresów na 3-4 latka ( nexta czy coś w tym stylu ) kolory neutralne szary czarny braż itp , jednokolorowe raczej ew z jakimiś wstawkami . wiecej Ci głowy nie zawracam bo wkońcu jedziesz tam poszaleć dla was:tak:. chyba że bedziesz coś swojej kupowac i zobaczysz coś za grosze a fajnego to bierz i dla mnie:tak::tak:

W realu od czwartku w promocji:
- deserki gerber po 1.99 za sztuke,
- kaszki nestle (na zdjeciu tylko ryzowe, nie wiem czy mleczne tez) po 4.13 za sztuke
- mleko nan po 19.49 za 600g
- soczki bobofrut po 2.19 za sztuke
- jogurciki nestle drugi za 50%

Anna - ja Ci od razu mogę napisać , leginsy dla OLi jakieś takie na 86 kolory obojetne co ci się tam spodoba - ze 3-4 pary . Jakby były jakieś ładne bluzeczki tanie takie na 86 bawełniane to ze dwie sztuki ( długi rekaw takie żeby były na przyszłą zime - byle nie białe:-D:-D.
I dla SZymka jakiś np 2pak dresów na 3-4 latka ( nexta czy coś w tym stylu ) kolory neutralne szary czarny braż itp , jednokolorowe raczej ew z jakimiś wstawkami . wiecej Ci głowy nie zawracam bo wkońcu jedziesz tam poszaleć dla was:tak:. chyba że bedziesz coś swojej kupowac i zobaczysz coś za grosze a fajnego to bierz i dla mnie:tak::tak:
nie ma sprawy
Ja leginsy Alicji w primarku kupowałam, były dwupaki po 3 funty (byłam w listopadzie chyba). Jakościowo jak dla mnie są ok. Nie powyciągały się, nie zmechaciły, Młoda tak od około miesiąca w nich śmiga. Więc mam w planie właśnie takie kupić.
Za dresikami na Igora będę w next patrzeć to popatrzę i dla Szymka, tylko jeszcze przed wyjazdem zapytam o rozmiar, bo wolałabym jakbyś długość nogawek podała. Z rozmiarówkami tak różnie bywa, mój Igor ma 4,5 a czasem ma rzeczy 3/4 lata w których jeszcze śmiga, a takie na 4/5 na styk są.

SZANOWNE KWIETNIÓWKI!!!!

pragnę Was zaprosić na szoping do siebie :-D

sklep juz ruszyl, jednak wciaz pracujemy nad asortymentem, dostawcami etc.

w razie jakis pytań - walcie jak w dym :-)

www.lenetpro.pl

pozdrawiamy

pani i pan M :-)

SZANOWNE KWIETNIÓWKI!!!!

pragnę Was zaprosić na szoping do siebie :-D

sklep juz ruszyl, jednak wciaz pracujemy nad asortymentem, dostawcami etc.

w razie jakis pytań - walcie jak w dym :-)

www.lenetpro.pl

pozdrawiamy

pani i pan M :-)
No no no, gratuluję i powodzenia życzę!! I tak jak mówiłam - jak będziesz miała panache to masz już stałą klientkę;-) Zaraz idę patrzeć, co tam fajnego macie:-)

nie ma sprawy
Ja leginsy Alicji w primarku kupowałam, były dwupaki po 3 funty (byłam w listopadzie chyba). Jakościowo jak dla mnie są ok. Nie powyciągały się, nie zmechaciły, Młoda tak od około miesiąca w nich śmiga. Więc mam w planie właśnie takie kupić.
Za dresikami na Igora będę w next patrzeć to popatrzę i dla Szymka, tylko jeszcze przed wyjazdem zapytam o rozmiar, bo wolałabym jakbyś długość nogawek podała. Z rozmiarówkami tak różnie bywa, mój Igor ma 4,5 a czasem ma rzeczy 3/4 lata w których jeszcze śmiga, a takie na 4/5 na styk są.

Nie ma problemu zmierze :) i leginsy też nie białe bo ona ma takie na 5 min żarełko sobie wciera albo coś na siebie wyleje

Daga gratulacje

reklama
Daga ja kcem tą spódnicę z podwyższonym stanem, jak obejrzę dokładniej to może coś mi jeszcze w oko wpadnie! Fajne macie rzeczy tylko dlaczego tak mało! lle za przesyłkę pani Daga sobie życzy?

Do góry