reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kinguniaa, no to teraz czas bedzie sie dluzyl w oczekiwaniu na przesylke.
Super zakupy.

Kittek my mamy wlasnie Tango Red, bardzo fajny kolorek. Nie wiem czy widzialas na zywo, czy tylko przez neta,a na zdjeciach tego nie widac, ale ten kolor na czarnym ma takie czerwone drobne kropeczki.

reklama
Dokłądnie! To te widziałam. Fajne są? warto na codzień je mieć czy tylko na specjalne wyjścia? No i jak z qpą? Moja Lena czasem takie naprodukuje, że jakbym jej ściągała w dół to pewnie byłaby uwalona po kostki:szok:

elvie nie wiem jak teraz te pieluchomajtki są robione ale jak miałam do Edytki to zakładało się jak majteczki a ściągnąć można było jak zwykłą pieluchę tzn. z boku można było że tak powiem rozerwać tak całkiem lekko, tak jakbyć odpinała zwykłego pampersa. ale spróbuj na zurzytym pampersie bo z powrotem to już nie zapniesz. wiem że hagisy tak mają bo dostałam jedną paczkę i tak je właśnie odpinam.

A ja przed chwilą zakupiłam małej skarpetki antypoślizgowe te co na całej stópce mają abs bo na tych zwykłych z abs się rozjeżdża. jedne mam po Edytce ale już troche rozciągniete Mam_dziecko// Skarpetki ABS Sterntaler 19/20 Zima (1411105433) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

jedna para tyle kosztuje??

tak

ja mam też fajne z daichmana takie jakby kapcio skarpetki wygladaja jak stopki puchate i na całości praktycznie jest ABS . sa dość grube i ciepłe . Tylko że mam je dla Szymka nie wiem czy były takie malutkie . trzeba by zobaczyć w daichmanie , a płaciłam za nie 9.90. zakładam je mu jako kapcie na skarpetki

dziewczyny odnosnie tych skarpetek z abs na calosci to takie same kupilam w entliczku pentiliczku-cena 9.90!

kittek ja chcialam ten blue note ale on jest z takiego innego materialu i nie bardzo mi sie to podobalo. A M stwierdzil ze to jego autka "kozacko" bedzie wygladac czarny fotelik i taki tez bedzie :)

jedna para tyle kosztuje??
no niestety.
ale kupiłam bo mam kilka skarpetek takich z abs tych punkcików i nic jej to nie daje przyczepności dlatego zależało mi by był dobry silikon na całej powierzchni stópki. Cena też mi się nie podoba ale cóż zrobić. :szok: Znalazłam tylko dwie firmy, które maja właśnie takie skarpetki więc pewnie dlatego takie drogie. Wczoraj wysłałam męża by posprawdzał w sklepach ile kosztują ale wogóle nie znalazł takich ale i tak sama jeszcze sparawdzę może właśnie w daichmanie tak jak aniam pisała.

no niestety.
ale kupiłam bo mam kilka skarpetek takich z abs tych punkcików i nic jej to nie daje przyczepności dlatego zależało mi by był dobry silikon na całej powierzchni stópki. Cena też mi się nie podoba ale cóż zrobić. :szok: Znalazłam tylko dwie firmy, które maja właśnie takie skarpetki więc pewnie dlatego takie drogie. Wczoraj wysłałam męża by posprawdzał w sklepach ile kosztują ale wogóle nie znalazł takich ale i tak sama jeszcze sparawdzę może właśnie w daichmanie tak jak aniam pisała.

Kot ja mam takie z adidas z logo fisher price ale kupiłam je kiedys w outlecie 4 pary i już nigdy takich nie widziałam , mam je po szymku jeszcze
a sa o takie
https://www.centersport.pl/produkt-adidas-skarpety_adidas_fisher_price_babywalk_1pp,1771.html
one mają silikon na podeszwie praktycznie całej .
mam po Szymku a jak nowe super jakościowo są

reklama
Kot ja mam takie z adidas z logo fisher price ale kupiłam je kiedys w outlecie 4 pary i już nigdy takich nie widziałam , mam je po szymku jeszcze
a sa o takie
https://www.centersport.pl/produkt-adidas-skarpety_adidas_fisher_price_babywalk_1pp,1771.html
one mają silikon na podeszwie praktycznie całej .
mam po Szymku a jak nowe super jakościowo są
No to muszę pochodzić jeszcze po sklepach by dokupić jeszcze z jedną parę. I wyślij tu chłopa na zakupy :-D

Do góry