reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dziewczyny, rzadko się wypowiadam (właściwie wcale:)), ale podczytuję i wiele razy skorzystałam z okazji, które polecałyście. Chcąc się odwdzięczyć informuję: w Biedronce wyprzedaż, i tak m. in.:
- ślimak smakosz klocków za 30zł
- klocki drewniane - 30zł
- lego duplo - 30zł
- kolejka elektryczna - 50zł
- ogromne ciężarówy firmy Wader - 30zł
- parking 3D firmy Wader - 30zł
- nawilżacze powietrza Clarus - 50zł

reklama
Serio jestescie takie zadowolone z primarka?
Ja powiele wypowiedz Agi - jak dla mnie rzeczy nadaja sie do kilkurazowego wyprania, a potem juz kicha. Kupuje tam czasami dla siebie, ale glownie takie jednosezonowe rzeczy, no dwu-maxymalnie, a potem wlasciwie nadaje sie to do wywalenia.

Poli ciuszki czasem kupie, ale to samo. Body wygladaja dobrze nowe, i do 3 prania. Potem -dekold do cyckow, i jak prasuje, to nijak ulozyc tego nie idzie by szew na szew zachodzil...
Rajstopy tez sie mechaca strasznie, i takie brzydkie sie zrobily.
Jak na razie to pal licho, bo jak sie takie brzydkie te ciuszki robia, to mamy je na noc, i w sumie Pola wyrasta, ale ogolnie to kicha.
No- tyle, ze za 3pak body z Primarka place 2.50
a za 7 pak z mothercare 10...

A np body z mothercare - choc prane tyle co primarkowe- sa super. Rajstopki mam z next, i tez nic z nimi sie nie dzieje.

dzieki dziewczyny za odpowiedzi, czyli to raczej nie dla mnie sklep, bo jesli cos sobie kupuje to musi byc to dobrej jakosci, a dla dzidzi to ja mam tu kolo mnie kupe fajnych sklepow (zreszta duzo tez ciuszkow dostala z polski) takze nie mam sensu tam jechac, to ode mnie prawie 150km...
w polsce byly tez super przeceny jak bylam, obkupilam sie tez w reserved, mohito, stradivarius... super fajne rzeczy i wiecej jak polowe poprzeceniane...a mala obkupilam w 5-10-15 i w smyku, tez byly dobre przeceny i sliczne ciuszki

Katik w mothercare też można szajs trafić , kupiłam body dla Szymka z rozmiaru 12-18 się takie zrobiły że jeszcze teraz sa za duże dla Oli bluzki tez jak szmaty ze dwie mi się takie trafiły , a u nas ten sklep jest drogi jak cholera , zestawy niektóre spodnie plus bluzka np koło 100zł body 7 pak koło 70 najcześciej ( gdzie w tesco mam za 30 ) i do tego nie wiem jak u was ale u nas ceny są rozmiarami szczególnie przeceny małe rozmiary sa tanie , większe drogie a rzecz ta sama np .

Wogóle dziewczyny używa któraś pieluszek happy 3d ? Bo my używaliśmy jak do tej pory cały czas pampersów, ale dostalismy w prezencie paczke happy no to mowie zaloze chociaz wydaja mi sie szerokie, nieprzepuszczalne powietrza okropne to zauwazylam że tyłeczek Tośki lepiej je znosi i woli te. Stosowalismy je przez tydzien i zalozylismy po tym pampersa i basz czerwona dupaaa i :szok: u mamy na twarzy. Mozliwe ze jak wczesniej nic sie nie dzialo to teraz moze dostac uczulenia ???

Wogóle dziewczyny używa któraś pieluszek happy 3d ? Bo my używaliśmy jak do tej pory cały czas pampersów, ale dostalismy w prezencie paczke happy no to mowie zaloze chociaz wydaja mi sie szerokie, nieprzepuszczalne powietrza okropne to zauwazylam że tyłeczek Tośki lepiej je znosi i woli te. Stosowalismy je przez tydzien i zalozylismy po tym pampersa i basz czerwona dupaaa i :szok: u mamy na twarzy. Mozliwe ze jak wczesniej nic sie nie dzialo to teraz moze dostac uczulenia ???
My też wciąż na pampersach, ale ostatnio na promocję nie trafiłam a pamperaki nam się kończą to kupiłam właśnie te happy. Dzisiaj z ciekawości otworzyłam - są większe niż pampersy, dzisiaj przed wyjściem do pracy miałam przyjemność zmieniać dwa;-) i było ok. Dam znać po dłuższym użyciu.

Mi się tylko ten zapach nie podoba i ta sztywnosc, miedzy pampersami a happy morze... ale jak Tosce odpowiadają to hmm czemu nie :)

Jak chcecie wytestowac tańsze pieluszki to polecam też te z lidla , używałam dla Szymka i super są , happy miałam próbkę ze szpitala i mi została bo te 1i2 takie tam były , to jakies starsznie były szerokie i małej nawet tego nie załozyłam .

reklama
Nie no akurat nie szukaliśmy tańszych bo pampersy nam bardzo odpowiadały a te happy to dostalismy od sąsiadki noi szkoda było całą paczkę wyrzucic, pytałam tylko czy możliwe żeby nagle uczulenia dostała na pampki ?

Do góry