reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

sorki, napisałam Avon bo mam przed sobą katalog z Avonu i tak myślę jak by tu zarobić! Elvie mam nadzieje, ze sie nie urazisz

reklama
Dziewczyny w temacie fotelików 9-18kg - co polecacie - wiem, że temat był już wałkowany, ale odszukac to jest ciężko

U nas do fotelika jeszcze troche wagi brakuje, ale zrobilam juz rozeznanie. Moje typy to Romer King Plus i Maxi Cosi Tobi. Sklaniam sie ku pierwszemu, bo znajomi maja i sa zadowoleni. Jak przyjdzie czas to pojedziemy pomierzyc Natalke i wtedy zdecyduje.

-PipiGagu-
to jej oferta

ta jest słodka, pasowałaby do sukieneczki Ami:
370.jpg

ja kupiłam trzy
OPASKA bawełna MOTYLEK Z PEREŁKĄ 7 KOLORÓW !!! (1392166897) - Aukcje internetowe Allegro
fioletową
OPASKA HANDMADE KOKARDA w kwiatuszki 4. KOLORY (1391711369) - Aukcje internetowe Allegro
zieloną
OPASKA bawełna kolorowa KOKARDA grochy w kratkę (1395481025) - Aukcje internetowe Allegro

tylko nie wpadłam, żeby większe zamówić:dry:

Nooooooo to ja, to ja! Lena miała różowy polar z falbanką dzisiaj i jeansy we wróżki;-) I siedziała w wózku, ściągała wszystko co na wyciągnięcie ręki miała. Tym samym przy kasie okazało się, że mamy w koszyku np. dwa budynie czekoladowe winiary i makaron, których ani ja ani M. do kosza nie wrzuciliśmy:-D

w mamusie się wdała;-), pan tatuś na was nie zraobi

Dziewczyny w temacie fotelików 9-18kg - co polecacie - wiem, że temat był już wałkowany, ale odszukac to jest ciężko

kiddy, ja mam 9-36

annaoj kce - tatuś póki co oczy zamyka, kartę podaje i płaci:-D Poza tym córeczka tatusia, więc rozpieszcza jak może i częściej to ja jestem ta zła, co mu wmawia, że tego lub tamtego młoda nie potrzebuje.

nata - my wczoraj kupiliśmy fotelik jane exo. Wygląda ok, pierwszą jazdę mamy za sobą i mała od razu go polubiła, super szybko się montuje i ma taki czujnik, który sygnalizuje, jeśli fotelik jest źle zamocowany. No i notowania ma również z najwyższej półki, więc polecam.

dzięki dziewczyny za wszystkie typy a poradźcie jeszcze jaki fotelik do karmienia - bo już sama nie wiem - jedno co wiem to, żemusi miec wysokość regulowaną i regulowane siedzisko znaczy oparcie

byłam w sklepie z fotelikami i oglądałam dwa maxi cosi priori i tobi - jak dla mnie tobi wygląda masywniej, ale czy bezpieczniej - koleś w sklepie powiedział "Wie, Pani tak naprawdę to nie ma wielkiej różnicy jaki Pani ma fotelik aby samochód był bezpieczny" i samochód mamy bezpieczny 8 poduszek + kurtyny powietrzne, ale to przecież nie oznacza, że zwalnia nas to z bezpiecznego fotelika tym bardziej, że dużo jeździmy samochodem.

reklama
dzięki dziewczyny za wszystkie typy a poradźcie jeszcze jaki fotelik do karmienia - bo już sama nie wiem - jedno co wiem to, żemusi miec wysokość regulowaną i regulowane siedzisko znaczy oparcie
Jak znajdę na allegro moje to wrzucę link, Ella chyba to samo kupiła, więc może ona link podeśle;-)
Zwracaj uwagę dodatkowo na to, czy nie rysuje paneli, jeśli macie w domu panele, bo wiem, że sporo krzesełek rysuje. No i żeby czyścić je było łatwo:-D

Do góry