reklama
Spokojnie.. ludziom się często katalogi mylą, więc wybaczam;-) No i oczywiście zarobić u mnie można.
Zapraszam na moją stronę Oriflame - naturalne szwedzkie kosmetyki albo najlepiej odezwij się do mnie na kom. to oddzwonię i wszystko wyjaśnię.
Zapraszam na moją stronę Oriflame - naturalne szwedzkie kosmetyki albo najlepiej odezwij się do mnie na kom. to oddzwonię i wszystko wyjaśnię.
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja mam maxi cosi priori, tez ma funkcje polezacą i Misiek jak prezes w nim siedzi wygodnie i zadowolonyDziewczyny w temacie fotelików 9-18kg - co polecacie - wiem, że temat był już wałkowany, ale odszukac to jest ciężko
Dziewczyny w temacie fotelików 9-18kg - co polecacie - wiem, że temat był już wałkowany, ale odszukac to jest ciężko
U nas do fotelika jeszcze troche wagi brakuje, ale zrobilam juz rozeznanie. Moje typy to Romer King Plus i Maxi Cosi Tobi. Sklaniam sie ku pierwszemu, bo znajomi maja i sa zadowoleni. Jak przyjdzie czas to pojedziemy pomierzyc Natalke i wtedy zdecyduje.
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
ja kupiłam trzy
OPASKA bawełna MOTYLEK Z PEREŁKĄ 7 KOLORÓW !!! (1392166897) - Aukcje internetowe Allegro
fioletową
OPASKA HANDMADE KOKARDA w kwiatuszki 4. KOLORY (1391711369) - Aukcje internetowe Allegro
zieloną
OPASKA bawełna kolorowa KOKARDA grochy w kratkę (1395481025) - Aukcje internetowe Allegro
tylko nie wpadłam, żeby większe zamówić
Nooooooo to ja, to ja! Lena miała różowy polar z falbanką dzisiaj i jeansy we wróżki;-) I siedziała w wózku, ściągała wszystko co na wyciągnięcie ręki miała. Tym samym przy kasie okazało się, że mamy w koszyku np. dwa budynie czekoladowe winiary i makaron, których ani ja ani M. do kosza nie wrzuciliśmy
w mamusie się wdała;-), pan tatuś na was nie zraobi
Dziewczyny w temacie fotelików 9-18kg - co polecacie - wiem, że temat był już wałkowany, ale odszukac to jest ciężko
kiddy, ja mam 9-36
annaoj kce - tatuś póki co oczy zamyka, kartę podaje i płaci Poza tym córeczka tatusia, więc rozpieszcza jak może i częściej to ja jestem ta zła, co mu wmawia, że tego lub tamtego młoda nie potrzebuje.
nata - my wczoraj kupiliśmy fotelik jane exo. Wygląda ok, pierwszą jazdę mamy za sobą i mała od razu go polubiła, super szybko się montuje i ma taki czujnik, który sygnalizuje, jeśli fotelik jest źle zamocowany. No i notowania ma również z najwyższej półki, więc polecam.
nata - my wczoraj kupiliśmy fotelik jane exo. Wygląda ok, pierwszą jazdę mamy za sobą i mała od razu go polubiła, super szybko się montuje i ma taki czujnik, który sygnalizuje, jeśli fotelik jest źle zamocowany. No i notowania ma również z najwyższej półki, więc polecam.
byłam w sklepie z fotelikami i oglądałam dwa maxi cosi priori i tobi - jak dla mnie tobi wygląda masywniej, ale czy bezpieczniej - koleś w sklepie powiedział "Wie, Pani tak naprawdę to nie ma wielkiej różnicy jaki Pani ma fotelik aby samochód był bezpieczny" i samochód mamy bezpieczny 8 poduszek + kurtyny powietrzne, ale to przecież nie oznacza, że zwalnia nas to z bezpiecznego fotelika tym bardziej, że dużo jeździmy samochodem.
reklama
Jak znajdę na allegro moje to wrzucę link, Ella chyba to samo kupiła, więc może ona link podeśle;-)dzięki dziewczyny za wszystkie typy a poradźcie jeszcze jaki fotelik do karmienia - bo już sama nie wiem - jedno co wiem to, żemusi miec wysokość regulowaną i regulowane siedzisko znaczy oparcie
Zwracaj uwagę dodatkowo na to, czy nie rysuje paneli, jeśli macie w domu panele, bo wiem, że sporo krzesełek rysuje. No i żeby czyścić je było łatwo
Podziel się: