reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a nam polecali, bo takie baaaardzo nachylone i bąk taki jak Ola sie na bank poczuke w nim dobrze :-D
Nam zupełnie co innego mówił i w sumie nas przekonał:-D Zapytał, czy planujemy jakieś dłuższe wyprawy autkiem, a my że tak, bo np. nad morze latem. No i zaczął o tym odchylaniu, że wygodniej dziecku spać itp.

reklama
Nooooooo to ja, to ja! Lena miała różowy polar z falbanką dzisiaj i jeansy we wróżki;-) I siedziała w wózku, ściągała wszystko co na wyciągnięcie ręki miała. Tym samym przy kasie okazało się, że mamy w koszyku np. dwa budynie czekoladowe winiary i makaron, których ani ja ani M. do kosza nie wrzuciliśmy:-D

no to byłas Ty :-) hehe moglam byc odwazniejsza ;-)

z Ola. w białym kombinezonie lewitowala raz u mnaie raz u K na rekach. przy kasie juz kregoslupy padly i dziec ku swej mega radosci w wozku wyladowal :-)

hehe pisz pisz, legnica jest mala :-)

gosia - taki mam orbitrek: Decathlon - produkty edukacyjne do sali ćwiczenie - trening rower eliptyczny - orbitrek DOMYOS - VE 680 DOMYOS - do regularnego treningu kardio w domu.

Miałam kupić jakiegoś yorka za ponad 2tys. ale facet we wrocławskim decathlonie nas namówił na ten i jestem mu mega wdzięczna. Jest dość duży, ale koło zamachowe ma porządne, programów dużo, pas napiersiowy i blokadę pedałów, co jest szczególnie przydatne przy takich brzdącach jak nasze. Polecam!

niezły jest! ale ja pewnie bym korzystała miesiac a później by kurzem zarastał, daj znać jak beda spektakularne efekty, to moze, może..

niezły jest! ale ja pewnie bym korzystała miesiac a później by kurzem zarastał, daj znać jak beda spektakularne efekty, to moze, może..
U mnie służył przez 2tygodnie, a później kurzem zarastał:-D Teraz mam postanowienie noworoczne, min. 30min. dziennie i póki co daję radę;-) Jak zacznę wyglądać bosko to dam znać:-D

reklama
Do góry