Nam zupełnie co innego mówił i w sumie nas przekonał Zapytał, czy planujemy jakieś dłuższe wyprawy autkiem, a my że tak, bo np. nad morze latem. No i zaczął o tym odchylaniu, że wygodniej dziecku spać itp.a nam polecali, bo takie baaaardzo nachylone i bąk taki jak Ola sie na bank poczuke w nim dobrze
reklama
Nooooooo to ja, to ja! Lena miała różowy polar z falbanką dzisiaj i jeansy we wróżki;-) I siedziała w wózku, ściągała wszystko co na wyciągnięcie ręki miała. Tym samym przy kasie okazało się, że mamy w koszyku np. dwa budynie czekoladowe winiary i makaron, których ani ja ani M. do kosza nie wrzuciliśmy
no to byłas Ty :-) hehe moglam byc odwazniejsza ;-)
gosia - taki mam orbitrek: Decathlon - produkty edukacyjne do sali ćwiczenie - trening rower eliptyczny - orbitrek DOMYOS - VE 680 DOMYOS - do regularnego treningu kardio w domu.
Miałam kupić jakiegoś yorka za ponad 2tys. ale facet we wrocławskim decathlonie nas namówił na ten i jestem mu mega wdzięczna. Jest dość duży, ale koło zamachowe ma porządne, programów dużo, pas napiersiowy i blokadę pedałów, co jest szczególnie przydatne przy takich brzdącach jak nasze. Polecam!
Miałam kupić jakiegoś yorka za ponad 2tys. ale facet we wrocławskim decathlonie nas namówił na ten i jestem mu mega wdzięczna. Jest dość duży, ale koło zamachowe ma porządne, programów dużo, pas napiersiowy i blokadę pedałów, co jest szczególnie przydatne przy takich brzdącach jak nasze. Polecam!
U mnie służył przez 2tygodnie, a później kurzem zarastał Teraz mam postanowienie noworoczne, min. 30min. dziennie i póki co daję radę;-) Jak zacznę wyglądać bosko to dam znaćniezły jest! ale ja pewnie bym korzystała miesiac a później by kurzem zarastał, daj znać jak beda spektakularne efekty, to moze, może..
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
ale się minęłyście dziewczyny. Fajne byłoby takie spotkanie na lajfie niespodziewne
i gosia ... Elvie w konkurencyjnej firmie ;-)
i gosia ... Elvie w konkurencyjnej firmie ;-)
Podziel się: