reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

-PipiGagu-
to jej oferta

ta jest słodka, pasowałaby do sukieneczki Ami:
370.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ojej, ależ śliczne te opaski! Chyba też się skuszę:-) No i patent z zamawianiem większych ekonomiczny;-)

A my dzisiaj kupiliśmy wreszcie fotelik samochodowy 9-18kg dla młodej.
Chciałam bardzo Kiddy Energy Pro, ale nigdzie go nie było, aby małą przymierzyć. Ostatecznie zrobiliśmy zakupy u Maciuszka w Legnicy, gość się głównie fotelikami zajmuje i ma sporą wiedzę. Zapytałam go co by kupił dla swoich dzieci - polecił nam JANE EXO. Dostaliśmy w świetnej cenie, bo płaciliśmy gotówką - 800zł.
FOTELIK JANE EXO ISOFIX 9-18kg wysyłka24H LEGNICA (1387124222) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor J-56, ale na żywo jest ładniejszy. No i przede wszystkim ten materiał ma super.
Oglądałam też maxi cosi tobi i romer king plus, ale materiały gorszej jakości, a poza tym romer był tylko czarno-czerwony dostępny..

Lena nowym fotelikiem zachwycona, nie spała w aucie jak ma w zwyczaju tylko się patrzyła na boki i przed siebie i uśmiechała się do światełek. Kochana moja:happy:

Po zakupie fotelika odwiedziliśmy jeszcze auchan - tam nakupiłam młodej ciuszków, bo przeceny -60%. Super sweterki w "dorosłych" kolorach;-) Sama bym takie same dla siebie chętnie nabyła:biggrin2: No i kaszki nestle mleczno-ryżowe w promocji po 6.19zł/szt.

Moja kolezanka ma fotelik Jane i o ile była zadowolona z wózka to z fotelika już nie jest .
Ale każdemu dziecku co innego pasi , ważne że małej wygodnie .
Ja nigdy opaski Oli nie założyłam , jakoś mi się nie podobają bo ona ma za mało włosów jak dla mnie na opaske .

Daga, gdzie mnie widziałaś? I jak widziałaś to czemu nie krzyczałaś??

w auchan, ale nie bylam pewna czy to Ty , wic mialm wstydnisia. łazilismy dzisiaj z K bo jutro pewnie bedzie poelno ludzi. Jesli Lenka siedzila Ci na tym krzeselku wozkowym i miala na sobie cos rozowego to znaczy ze to Ty :-)

Ha ha ha to nieźle ściemnia, bo nam te 9-36kg odradzał zupełnie, bo mają tylko funkcję siedzącą i takie mniejsze dzieci jak Lenka, co lubią w aucie spać nie mają takiego komfortu jak w fotelikach 9-18kg.

a nam polecali, bo takie baaaardzo nachylone i bąk taki jak Ola sie na bank poczuke w nim dobrze :-D

reklama
Nooooooo to ja, to ja! Lena miała różowy polar z falbanką dzisiaj i jeansy we wróżki;-) I siedziała w wózku, ściągała wszystko co na wyciągnięcie ręki miała. Tym samym przy kasie okazało się, że mamy w koszyku np. dwa budynie czekoladowe winiary i makaron, których ani ja ani M. do kosza nie wrzuciliśmy:-D

Do góry