Ostatnia edycja:
reklama
Ojej, ależ śliczne te opaski! Chyba też się skuszę:-) No i patent z zamawianiem większych ekonomiczny;-)
A my dzisiaj kupiliśmy wreszcie fotelik samochodowy 9-18kg dla młodej.
Chciałam bardzo Kiddy Energy Pro, ale nigdzie go nie było, aby małą przymierzyć. Ostatecznie zrobiliśmy zakupy u Maciuszka w Legnicy, gość się głównie fotelikami zajmuje i ma sporą wiedzę. Zapytałam go co by kupił dla swoich dzieci - polecił nam JANE EXO. Dostaliśmy w świetnej cenie, bo płaciliśmy gotówką - 800zł.
FOTELIK JANE EXO ISOFIX 9-18kg wysyłka24H LEGNICA (1387124222) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor J-56, ale na żywo jest ładniejszy. No i przede wszystkim ten materiał ma super.
Oglądałam też maxi cosi tobi i romer king plus, ale materiały gorszej jakości, a poza tym romer był tylko czarno-czerwony dostępny..
Lena nowym fotelikiem zachwycona, nie spała w aucie jak ma w zwyczaju tylko się patrzyła na boki i przed siebie i uśmiechała się do światełek. Kochana moja
Po zakupie fotelika odwiedziliśmy jeszcze auchan - tam nakupiłam młodej ciuszków, bo przeceny -60%. Super sweterki w "dorosłych" kolorach;-) Sama bym takie same dla siebie chętnie nabyła No i kaszki nestle mleczno-ryżowe w promocji po 6.19zł/szt.
A my dzisiaj kupiliśmy wreszcie fotelik samochodowy 9-18kg dla młodej.
Chciałam bardzo Kiddy Energy Pro, ale nigdzie go nie było, aby małą przymierzyć. Ostatecznie zrobiliśmy zakupy u Maciuszka w Legnicy, gość się głównie fotelikami zajmuje i ma sporą wiedzę. Zapytałam go co by kupił dla swoich dzieci - polecił nam JANE EXO. Dostaliśmy w świetnej cenie, bo płaciliśmy gotówką - 800zł.
FOTELIK JANE EXO ISOFIX 9-18kg wysyłka24H LEGNICA (1387124222) - Aukcje internetowe Allegro
Kolor J-56, ale na żywo jest ładniejszy. No i przede wszystkim ten materiał ma super.
Oglądałam też maxi cosi tobi i romer king plus, ale materiały gorszej jakości, a poza tym romer był tylko czarno-czerwony dostępny..
Lena nowym fotelikiem zachwycona, nie spała w aucie jak ma w zwyczaju tylko się patrzyła na boki i przed siebie i uśmiechała się do światełek. Kochana moja
Po zakupie fotelika odwiedziliśmy jeszcze auchan - tam nakupiłam młodej ciuszków, bo przeceny -60%. Super sweterki w "dorosłych" kolorach;-) Sama bym takie same dla siebie chętnie nabyła No i kaszki nestle mleczno-ryżowe w promocji po 6.19zł/szt.
Moja kolezanka ma fotelik Jane i o ile była zadowolona z wózka to z fotelika już nie jest .
Ale każdemu dziecku co innego pasi , ważne że małej wygodnie .
Ja nigdy opaski Oli nie założyłam , jakoś mi się nie podobają bo ona ma za mało włosów jak dla mnie na opaske .
Ale każdemu dziecku co innego pasi , ważne że małej wygodnie .
Ja nigdy opaski Oli nie założyłam , jakoś mi się nie podobają bo ona ma za mało włosów jak dla mnie na opaske .
Zapytałam go co by kupił dla swoich dzieci - polecił nam JANE EXO. Dostaliśmy w świetnej cenie, bo płaciliśmy gotówką - 800zł
hehe dobre. nam powiedziei ze dla swojej corki maja to RECARO YOUNG SPORT 2.0 9-36KG KOLEKCJA 2011 W-WA (1382727358) - Aukcje internetowe Allegro
Ha ha ha to nieźle ściemnia, bo nam te 9-36kg odradzał zupełnie, bo mają tylko funkcję siedzącą i takie mniejsze dzieci jak Lenka, co lubią w aucie spać nie mają takiego komfortu jak w fotelikach 9-18kg.hehe dobre. nam powiedziei ze dla swojej corki maja to RECARO YOUNG SPORT 2.0 9-36KG KOLEKCJA 2011 W-WA (1382727358) - Aukcje internetowe Allegro
Daga, gdzie mnie widziałaś? I jak widziałaś to czemu nie krzyczałaś??
w auchan, ale nie bylam pewna czy to Ty , wic mialm wstydnisia. łazilismy dzisiaj z K bo jutro pewnie bedzie poelno ludzi. Jesli Lenka siedzila Ci na tym krzeselku wozkowym i miala na sobie cos rozowego to znaczy ze to Ty :-)
Ha ha ha to nieźle ściemnia, bo nam te 9-36kg odradzał zupełnie, bo mają tylko funkcję siedzącą i takie mniejsze dzieci jak Lenka, co lubią w aucie spać nie mają takiego komfortu jak w fotelikach 9-18kg.
a nam polecali, bo takie baaaardzo nachylone i bąk taki jak Ola sie na bank poczuke w nim dobrze
reklama
Nooooooo to ja, to ja! Lena miała różowy polar z falbanką dzisiaj i jeansy we wróżki;-) I siedziała w wózku, ściągała wszystko co na wyciągnięcie ręki miała. Tym samym przy kasie okazało się, że mamy w koszyku np. dwa budynie czekoladowe winiary i makaron, których ani ja ani M. do kosza nie wrzuciliśmy
Podziel się: