reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dziewczyny super promocje sa w Esotiq
kupilam dzis stanik bardotke i piekne majtki z koronka do kompletu i w ramach promocji moglam wybrac sobie jakas koszulke za 1 zł i wybralam taka sexy flexi ktorej normalna cena byla 64,50 zl!!!

reklama
dziewczyny super promocje sa w Esotiq
kupilam dzis stanik bardotke i piekne majtki z koronka do kompletu i w ramach promocji moglam wybrac sobie jakas koszulke za 1 zł i wybralam taka sexy flexi ktorej normalna cena byla 64,50 zl!!!

to ja tam jutro popedze:) i do reserved bo tam tez podobno promotion!

No my dzisiaj udajemy się na zakupy, hahah jak to mówi mój W przepscic wypłate i tez zamierzam powpadac do kilku ulubionych sklepow na promocje ;p ;d

jejku, jak ja dawno na zakupach nie bylam... ale juz niedlugo sobie odbije jak do Irl polece (o ile dolece tam wogole...)
Aga, w poniedzialek byl Bank Holiday, i przeniesli Boxing Day Sale wlasnie na poniedzialek. Next byl otwarty od 5 rano, a kolejki...... matko i corko! Masakra. Ochroniarze stali na zewnatrz, i wpuszczali po 3 osoby.
No ale przeceny takie, ze szok.
Tyle ze my nie stalismy, bo by mnie trafilo juz chyba w kolejce, ze o sajgonie w srodku nawet myslec nie chce. Poszlismy we wtorek ,przebrane na maxa, wiec tylo 2 staniki sobie kupilam, i 2 rzeczy Polce.

Ogolnie przeceny sa ogromne wszedzie wiec wez duuuuuuzo kasy :-D

laski, jak sie wqrw...lam. Przed Swietami zamowilam sobie te ocherzy do prania coby sprobowac co to za ustrojstwo. poprosilam zeby kurier zadz przed dostawa, bo wiadomo moze mnie nie byc czy cos. Nikt nie dzwonil wiec po powrocie ze swiet spr co z tym zamowieniem i okazuje sie ze 23go grudnia paczka zostala dostarczona! wiec dzwonie do tych cilkow i pytam gdzie ja dostarczyli, bo na pewno nie do mnie, a oni na to ze mnie nie bylo wiec zostawili u sasiada z gory zebym nie musiala do nich do magazynu jezdzic. No zajebis...e ze tacy uczynni sa i troskliwi, tylko ze sasiada nie ma w domu, pewnie na sylwka gdzies smignal i nie wiem kiedy wroci, czyli nie wiem kiedy dostane swoja paczke. No zjechalam goscia (tego od kurierow znaczy) jak zadko kiedy kogokolwiek. A prosilam przeciez zeby zadz przed dostawa!!! wrrr. wsciekla jestem!

Ja się do Londynu wybieram, ale dopiero początkiem marca, teraz się boję, że zalecielibyśmy, kryzys pogodowy i wrócić byśmy nie mogli. No i do marca nie będę już może karmić, a jeśli nawet to na pewno mniej, więc nie będę musiała z laktatorem cudować.
Już się doczekać nie mogę:-)

reklama
Gosiek opaski kupowałam od pipigagu -PipiGagu-

a teraz zamówiłam od bizuteriaSara_pl takie (były bardzo tanie-jak przyjdą napiszę czy fajne)
mam taki patent (zamawiałam od pipigagu większe, zszyłam aby zmniejszyć, jak będą za małe to rozpruję i tak będą na kilka lat :))) Maja oczywiście nie gania w nich codziennie,ale ma takie niesforne włosy-niewiele ale ma,że stoją we wszystkie strony świata i opaską da się je 'opanować'
36879198.jpg

98064025.jpg

dsc06168p.jpg

helo2.jpg

beto1.jpg

nr 20 i 23

Ostatnia edycja:
Do góry